Contact

Euroscoop Tilburg

Olympiaplein 2 - DW 5022 Tilburg


Voor vragen en/of opmerkingen:

Klantenservice

Tel: +31 (0)13 581 28 20

Mail: Klantenservice Euroscoop Tilburg

De klantenservice is 7 dagen per week geopend en bereikbaar tussen 10.00 en 21.00 uur.

Bereikbaarheid

Neem de A58 richting Tilburg, neem afslag 11 ( Goirle), ga richting Tilburg en hou dan onmiddelijk rechts aan om op de Ringbaan Zuid te komen. Neem op de Ringbaan Zuid de 3de afslag rechts de Stappegoorweg op. Bij de rotonde ga je rechtdoor en zie je Euroscoop Tilburg liggen aan je rechterkant.


Makkelijk parkeren!

In het gebied Nieuw-Stappegoor is betaald parkeren ingevoerd. Bezoekers dienen te betalen om te parkeren in parkeergarage Stappegoor en op de parkeerterreinen bij Recreatiebad Stappegoor / Ireen Wüst IJsbaan en aan de achterkant van de bioscoop Euroscoop.

  • De parkeergarage is dagelijks geopend van 7 uur 's ochtends tot 1 uur 's nachts.
  • Je betaalt € 1,10 euro per keer (Als je het parkeerticket bij Euroscoop afrekent, dit kan bij de bar). Als je het parkeerticket bij de automaten in de parkeergarage afrekent is het tarief € 2,20 euro per keer.
  • Na betaling kun je tot 01.00 uur 's nachts uitrijden.
  • In de parkeergarage bevindt zich een lift die direct toegang geeft tot de bioscoop. Deze lift is te vinden door vanaf de ingang in de parkeergarage de rode pilaren te volgen.
Met het Openbaar Vervoer

Vanaf Tilburg Centraal Station

Vanaf dit treinstation: neem stadsbus '1 ELISABETH ZKH' (via Stappegoor) of neem ma t/m vr de snelle stadsbus '601 Stappegoor'.

Stap uit op halte 'Stappegoor/IJsbaan' (in alle bussen worden alle haltenamen elektronisch zichtbaar en hoorbaar gemaakt). Je ziet daar de Ireen-Wüstschaatsbaan; 200 meter links van dit gebouw is de hoofdingang van Euroscoop Tilburg. Of neem stadsbus '2 GOIRLE', maar stap dan uit op halte 'Eifelweg' en loop nog 400 meter naar rotonde-Stappegoorweg. Zie ook 9292.nl - arriva.nl - ns.nl


Met het Openbaar Vervoer

Vanuit Hilvarenbeek-Safaripark Beekse Bergen (of vanuit Reusel)
Neem streekbus '142 TILBURG' (of '143
TILBURG') en stap uit op halte 'ETZ Elisabeth Ziekenhuis Busstation'. Stap daar over op stadsbus '1 NOORD' (via Stappegoor) en stap dan uit op halte 'Stappegoor/IJsbaan' (in alle bussen worden alle haltenamen elektronisch zichtbaar en hoorbaar gemaakt). Je ziet daar de Ireen-Wüst-schaatsbaan; 200 meter links van dit gebouw is de hoofdingang van Euroscoop Tilburg. Of neem stadsbus '2 GOIRLE', maar stap dan uit op halte 'Eifelweg' en loop nog 400 meter naar rotonde-Stappegoorweg. Zie ook 9292.nl - arriva.nl - ns.nl


Vanuit Poppel of vanaf Station Turnhout

Neem de De Lijn-streekbus '450 TILBURG'
(zie ook delijn.be) en lees verder bij: Vanaf Tilburg Centraal Station; in alle Nederlandse bussen worden alle haltenamen elektronisch zichtbaar en hoorbaar gemaakt. En bij de Nederlandse buschauffeurs zijn kaartjes te koop; alleen met je elektronische bankkaart