Contact

Euroscoop Tilburg

Olympiaplein 2 - DW 5022 Tilburg


Mail: tilburg@euroscoop.nl

Bereikbaarheid

Neem de A58 richting Tilburg, neem afslag 11 ( Goirle), ga richting Tilburg en hou dan onmiddelijk rechts aan om op de Ringbaan Zuid te komen. Neem op de Ringbaan Zuid de 3de afslag rechts de Stappegoorweg op. Bij de rotonde ga je rechtdoor en zie je Euroscoop Tilburg liggen aan je rechterkant.


Makkelijk parkeren!

In het gebied Nieuw-Stappegoor is betaald parkeren ingevoerd. Bezoekers dienen te betalen om te parkeren in parkeergarage Stappegoor en op de parkeerterreinen bij Recreatiebad Stappegoor / Ireen Wüst IJsbaan en aan de achterkant van de bioscoop Euroscoop.

  • De parkeergarage is dagelijks geopend van 7 uur 's ochtends tot 1 uur 's nachts.
  • U betaalt €1 euro per keer. Na betaling kunt u 24 uur uitrijden.
  • In de parkeergarage bevindt zich een lift die direct toegang geeft tot de bioscoop. Deze lift is te vinden door vanaf de ingang in de parkeergarage de rode pilaren te volgen.


Met het openbaar vervoer

Vanaf Tilburg Centraal Station
Vanuit het stationsgebouw: rechtsaf. Neem stadsbus '1 ELISABETH ZKH' (via Stappegoor) of stadsbus '11 GOIRLE' (via Stappegoor).. Stap uit in Tilburg-Zuid op 'halte Stappegoor/IJsbaan'. Je ziet daar de de Ireen Wüst schaatsbaan. 200 meter links van dit gebouw is de hoofdingang van Euroscoop Tilburg.

Vanuit Hilvarenbeek-Safaripark Beekse Bergen (of vanuit Reusel)
Neem streekbus '142 TILBURG' (of '143 TILBURG') naar 'Busstation Elisabeth Ziekenhuis' (let op: stap NIET uit op de bushalte bij de ziekenhuis-hoofdingang - bij de A58, maar op de eerstvolgende halte). Stap er over op stadsbus '1 CS-NOORD' (via Stappegoor). Stap uit op 'halte Stappegoor/IJsbaan'. Je ziet daar de de Ireen Wüst schaatsbaan. 200 meter links van dit gebouw is de hoofdingang van Euroscoop Tilburg.