Landelijke publiekspremiere: Penoza


PENOZA: THE FINAL CHAPTER

De landelijke publiekspremière van de film Penoza, een unieke gelegenheid om de film 10 dagen eerder te zien dan de langverwachte release!Maandag 18 november 2019

Live-stream rode loper: 19:00 uur

Aanvang film: 19.45 uur

Programma:
19:00 uur: Kijk via de live stream mee met de cast op de rode loper voor Tuschinski: Monic Hendrickx, Olga Zuiderhoek, Niels Gomperts, Stijn Taverne, Loek Peters, Raymond Thiry, Maarten Heijmans, regisseur Diederik van Rooijen e.a.
19:30 uur: Persoonlijke boodschap van de cast
19:35 uur: Kijk mee met BN'ers op de rode loper
19:45 uur: Start Penoza: The Final Chapter


De Zwarte Weduwe is niet dood… Drugskoningin Carmen van Walraven zit ondergedoken in Canada en leidt daar een anoniem leven. Ze houdt zich overal buiten, totdat er op een avond een collega lastiggevallen wordt en Carmen niet anders kan dan haar te hulp schieten. Uit zelfverdediging vermoordt ze de dader, wordt opgepakt en uitgeleverd aan Nederland. Terwijl haar kinderen in shock zijn dat hun moeder nog leeft, zijn er ook wat mensen die nog een rekening met Carmen hebben openstaan. Iedereen wordt weer meegesleurd in een emotionele rollercoaster waarbij de problemen zich in rap tempo opstapelen. Carmen zal nu definitief moeten afrekenen met haar verleden om haar familie te redden.


KOOP HIER JE TICKETS
Landelijke publiekspremiere: Penoza

Op dit event worden foto- en video-opnames gemaakt. Wanneer je tickets koopt, ga je ermee akkoord dat deze beelden door Euroscoop Tilburg gebruikt kunnen worden.