Drones World Tour

"Een eindeloze opbouw van de ene piek naar de andere". Hier vinden we de band op de toppen van hun kunnen, waar ze een fan ervaring creëren die je moet beleven op het grote witte doek! Er zitten allerlei extra’s in verweven die je niet ziet wanneer je het concert zelf bezoekt!" (bron: The New York Times)
Muse Drones World Tour in Euroscoop

Een MUST-SEE event, zeker voor de fans van MUSE!


DONDERDAG 12 JULI 20.00 UUR

Muse
Muse, de wereldberoemde, meervoudig award winnende band in hun ambitieuze Drones World Tour 2015-2016, waarin ze wereldwijd in 130 steden speelden. Bekend om grensverleggende concertproducties, speelde de band deze tour “in het rond” vanaf het midden van het stadion, met een podiumdesign en -opstelling die de fans een volle 360 graden audiovisuele ervaring boden.
Centraal in het visuele van de tour staan de drones die boven het podium en langs het publiek vliegen, gecombineerd met immense projecties die reageren op de bandleden op het podium. Dit spektakel met LED’s en lasers is afgestemd op het gevierde repertoire van de band. Belangrijke opgevoerde nummer tijdens deze tour zijn onder andere “Psycho”, “Madness”, “Uprising”, “Plug in Baby”, “Supermassive Black Hole” en “Knights of Cydonia”.