Marathon Avengers

Marathon Avengers

Op dit event worden foto- en video-opnames gemaakt. Wanneer je jezelf registreert, ga je ermee akkoord dat deze beelden door Euroscoop Tilburg gebruikt kunnen worden.

Extra marathon 28 april - aanvang: 14u00


Ben jij klaar voor de nieuwste Avengers film? Kom dan op 28 april naar Euroscoop Tilburg om te genieten van de marathonpremière van Avengers: Endgame. Om 14u00 frissen we je geheugen op met het vorige deel Avengers: Infinity War. En geniet je vervolgens van de première van de nieuwste Avengers film Avengers: Endgame!


AVENGERS: INFINITYWAR

Voor het eerst komen alle helden en hun bondgenoten uit alle voorgaande films bij elkaar om het op te nemen tegen de machtige Thanos die een bedreiging vormt die te groot is voor een enkele held. De Avengers moeten bereid zijn alles op te geven in een poging om Thanos te verslaan, voordat zijn missie slaagt en zijn verwoesting een einde brengt aan alles.

AVENGERS: ENDGAME

De vreselijke gebeurtenissen die door Thanos in gang werden gezet, roeiden de helft van het universum uit en verzwakten de Avengers. De overgebleven Avengers voelen zich genoodzaakt om nog één keer in actie te komen in Avengers: Endgame, de spectaculaire finale van 22 films van Marvel Studios.

Met o.a. Robert Downey Jr., Chris Hemsworth en Scarlett Johansson. Beide films zijn geregisseerd door Anthony en Joe Russo


KOOP HIER JE TICKETS VOOR 23 APRIL (3D Dolby Atmos)KOOP HIER JE TICKETS VOOR 28 APRIL (3D Dolby Atmos)