Ladies NightEen gezellige avond uit met leuke extra's voor jou en je vriendinnen, collega's en familie!


Wij staan een uur voor aanvang van de film klaar om jullie te ontvangen met een welkomstdrankje. Dan krijgen jullie de tijd om gezellig bij te kletsen in onze foyer. Vergeet ook zeker niet een kijkje te nemen bij het aanbod van onze lokale standhouders!

Voorafgaand aan de film verwachten we jullie in de zaal en starten we onze loterij. Misschien ben jij wel de winnaar van één van onze leuke prijzen! Niet getreurd als je niks wint, niemand vertrekt met lege handen. Na afloop van de film krijgt iedereen nog een leuke goodiebag mee naar huis!


Ladies Night


Woensdag 27 november

Huisvrouwen bestaan niet 2

Ontvangst 19u00
Start film 20u00


In Huisvrouwen Bestaan Niet 2 worstelen onze drie vrouwen lachend en vloekend ieder met hun eigen moeilijkheden die bij hun levensfases horen; de verplichtingen, verwachtingen en chaos. We volgen Gijsje (Eva van de Wijdeven), Marjolein (Jelka van Houten) en Loes (Loes Luca) die ons, net als in het eerste deel, met een flinke dosis humor meenemen in hun zoektocht naar de antwoorden op verschillende herkenbare levensvragen.

KOOP HIER JE TICKETS (20u00)KOOP HIER JE TICKETS (20u15)Op dit event worden foto- en video-opnames gemaakt. Wanneer je tickets koopt, ga je ermee akkoord dat deze beelden door Euroscoop Tilburg gebruikt kunnen worden.
Ladies Night


Ladies Night

Dinsdag 17 december

April, May en June

Ontvangst 19u00
Start film 20u00


Drie halfzussen, met drie verschillende vaders vragen zich bij de naderende dood van hun moeder af: 'Waar staan we in het leven? Wat hebben we nog met elkaar?' En vooral: 'Wat straks te doen met onze autistische broer Jan?’ Als de ernstig zieke moeder van April, May en June zich realiseert dat ze niet lang meer te leven heeft, roept ze haar dochters naar huis. Ze kan dit leven pas met een gerust hart verlaten als ze weet dat er goed gezorgd zal worden voor haar zoon Jan. Maar geconfronteerd met de vraag blijkt al snel dat ze zich alle drie ongeschikt achten. Daarbij merken de zussen dat ze de laatste jaren nogal van elkaar en hun broer vervreemd zijn. De vier zullen elkaar opnieuw moeten leren kennen, willen ze elkaar tot steun zijn in de moeilijke tijd die komt.

KOOP HIER JE TICKETS (20u00)Op dit event worden foto- en video-opnames gemaakt. Wanneer je tickets koopt, ga je ermee akkoord dat deze beelden door Euroscoop Tilburg gebruikt kunnen worden.