Singel 39Een gezellige avond uit met leuke extra's voor jou en je vriendinnen, collega's en familie!


Op woensdag 8 mei staan wij een uur voor aanvang van de film klaar om jullie te ontvangen met een welkomstdrankje. Dan krijgen jullie de tijd om gezellig bij te kletsen in onze foyer. Vergeet ook zeker niet een kijkje te nemen bij het aanbod van onze lokale standhouders!

Voorafgaand aan de film verwachten we jullie in de zaal en starten we onze loterij. Misschien ben jij wel de winnaar van één van onze leuke prijzen! Niet getreurd als je niks wint, niemand vertrekt met lege handen. Na afloop van de film krijgt iedereen nog een leuke goodiebag mee naar huis!


Ladies NightWoensdag 8 mei

Singel 39

Ontvangst 19u00
Start film 19:45 - 20u00 (UITVERKOCHT) - 20u15

Mo (39), kort voor Monique (Lies Visschedijk), heeft het helemaal voor elkaar: een baan als hartchirurg, een lieve familie, een maandelijks bezoek van haar minnaar én een prachtig pand aan de Singel in Den Haag. Wanneer de aantrekkelijke kunstenaar Max (Waldemar Torenstra) ineens bij haar op de stoep staat, ontstaat er een bijzondere vriendschap. Max valt op mannen, maar heeft ook een kinderwens. Mo is überhaupt niet met het moederschap bezig. Ze weet al niet waar ze de tijd vandaan moet halen om iets leuks te doen, laat staan om serieus te daten. Als Max via een app op zoek gaat naar de ideale moeder voor zijn nageslacht, begint Mo zich af te vragen of er toch meer is in het leven dan enkel haar carrière.KOOP HIER JE TICKETS (19u45)KOOP HIER JE TICKETS (20u15)Op dit event worden foto- en video-opnames gemaakt. Wanneer je jezelf registreert, ga je ermee akkoord dat deze beelden door Euroscoop Tilburg gebruikt kunnen worden.
Ladies Night