Onze Jongens in MiamiEen gezellige avond uit met leuke extra's voor jou en je vriendinnen, collega's en familie!


Wij staan een uur voor aanvang van de film klaar om jullie te ontvangen met een welkomstdrankje. Dan krijgen jullie de tijd om gezellig bij te kletsen in onze foyer. Vergeet ook zeker niet een kijkje te nemen bij het aanbod van onze lokale standhouders!

Voorafgaand aan de film verwachten we jullie in de zaal en starten we onze loterij. Misschien ben jij wel de winnaar van één van onze leuke prijzen! Niet getreurd als je niks wint, niemand vertrekt met lege handen. Na afloop van de film krijgt iedereen nog een leuke goodiebag mee naar huis!


Ladies Night


Woensdag 29 januari

Onze jongens in Miami

Ontvangst 19u00

Start film 20u00 (uitverkocht), 20u15 (uitverkocht), 20u30 (uitverkocht) en 20u45.


In Onze jongens in Miami is Jorrit (Jim Bakkum) weer single en gaat hij samen met Bas (Martijn Fischer) een stripclub openen in Miami. Uiteraard vliegt ook Thijs (Juvat Westendorp) naar Miami samen met nieuwe stripper en collega-bouwvakker Boris (Malik Mohammed). Ze moeten flink aan de bak want de club blijkt een enorme bouwval en de mannen komen er al snel achter dat ze te maken hebben met stevige concurrentie.

UITVERKOCHT (20u00)UITVERKOCHT (20u15)UITVERKOCHT (20u30)KOOP HIER JE TICKETS (20u45)KOOP HIER JE TICKETS (19u30)

Op dit event worden foto- en video-opnames gemaakt. Wanneer je tickets koopt, ga je ermee akkoord dat deze beelden door Euroscoop Tilburg gebruikt kunnen worden.

Ladies Night