All You Need is Love

Ladies NightEen gezellige avond uit met leuke extra's voor jou en je vriendinnen, collega's en familie!

Ladies Night

Woensdag 19 December

Second Act

Ontvangst 19u00 - Start film 20u00


Op woensdag 19 december staan we weer vanaf 19u00 voor u klaar met een lekker welkomstdrankje. Daarna heeft u even de tijd om bij te kletsen in onze foyer en om te snuffelen bij de verschillende standhouders in onze hal. Om 20u00 zullen we vervolgens voor de start van de film beginnen met de loterij dus houd je lootje goed bij de hand, wie weet win jij wel een mooie prijs aangeboden door een van onze standhouders! Niet gewonnen? Niet getreurd! Na de film krijgt iedereen nog een leuke, goed gevulde goodiebag mee naar huis.


Voor onze Ladies' Night selecteren we steeds een leuke film. Deze keer straalt de lady der ladies (Jennifer Lopez) het scherm in de romkom Second Act.

Marykrijgt door een nep cv een prestigieuze job in de schoot geworpen en probeert zich te redden in de keiharde zakenwereld, met allerlei hilarische situaties als gevolg...

Woensdag 13 februari

Verliefd Op Cuba

Ontvangst 19u00 - Start film 20u00

Op woensdag 13 februari 2019 staan we weer vanaf 19u00 voor u klaar met een lekker welkomstdrankje. Daarna heeft u even de tijd om bij te kletsen in onze foyer en om te snuffelen bij de verschillende standhouders in onze hal. Om 20u00 zullen we vervolgens voor de start van de film beginnen met de loterij dus houd je lootje goed bij de hand!, wie weet win jij wel een mooie prijs aangeboden door een van onze standhouders! Niet gewonnen? Niet getreurd! Na de film krijgt iedereen nog een leuke, goed gevulde gooediebag mee naar huis.

Ladies Night

Voor onze Ladies’ Night selecteren wij steeds een romantische, grappige of spannende voorpremière. Voor februari is dat Verliefd op Cuba.

Loes (Susan Visser) is na haar echtscheiding het vertrouwen in de liefde verloren. Wanneer haar dochter Maartje (Abbey Hoes) besluit te trouwen met een Cubaan (Rolf Sanchez) vliegt ze direct naar het Caribische eiland om aan te tonen dat haar schoonzoon in spé enkel uit is op een verblijfsvergunning...