Ladies NightEen gezellige avond uit met leuke extra's voor jou en je vriendinnen, collega's en familie!


Op woensdag 27 maart staan wij een uur voor aanvang van de film klaar om jullie te ontvangen met een welkomstdrankje. Dan krijgen jullie de tijd om gezellig bij te kletsen in onze foyer. Vergeet ook zeker niet een kijkje te nemen bij het aanbod van onze lokale standhouders!

Voorafgaand aan de film verwachten we jullie in de zaal en starten we onze loterij. Misschien ben jij wel de winnaar van één van onze leuke prijzen! Niet getreurd als je niks wint, niemand vertrekt met lege handen. Na afloop van de film krijgt iedereen nog een leuke goodiebagmee naar huis!


Ladies NightLadies Night

Woensdag 27 maart

Gloria Bell

Ontvangst 19u00
Start film 20u00

Gloria is 58 jaar maar voelt zich nog elke dag een jonge dertiger en blijft op zoek naar haar grote liefde. Ondanks haar eenzaamheid probeert ze het beste van haar leven te maken en duikt ze het vrijgezelle nachtleven in op zoek naar de ware. Wanneer ze Arnold ontmoet lijkt haar zoektocht voorbij… Gloria Bell is Sebastian Lelio’s eigen remake van zijn succesvolle Chileense film, met in de titelrol Oscarwinnares Julianne Moore.


KOOP HIER JE TICKETS (20u00)Op dit event worden foto- en video-opnames gemaakt. Wanneer je jezelf registreert, ga je ermee akkoord dat deze beelden door Euroscoop Tilburg gebruikt kunnen worden.