Ladies Night: De Matchmaker

Dames, begin alvast je vriendinnen, moeder, zus, tante, ... te verzamelen want er staat weer een gezellig avondje uit op het programma!

Ladies Night

Woensdag 18 april

De Matchmaker

Ontvangst: 19u00 - Film: 20u00

Ladies Night
Voor onze Ladies' Night selecteren we steeds een romantische, grappige of spannende voorpremière. Deze keer is het de romantische komedie De Matchmaker.

Hierin belanden levensgenieter Chris (Benja Bruijning) en zijn moeder (Ariane Schluter) in allerlei gekke, hilarische en ongemakkelijke situaties, die moeder en zoon dichter tot elkaar brengen. En voor beiden komt liefde uit onverwachte hoek...

Op woensdag 18 april staat ons team vanaf 19u00 klaar om jullie te ontvangen met een welkomstdrankje. Dan krijgen jullie de tijd om gezellig bij te kletsen in onze foyer. Vergeet ook zeker niet een kijkje te nemen bij het aanbod van onze lokale standhouders!

Om 20u00 verwachten we jullie in de zaal en starten we onze loterij. Misschien ben jij wel de winnaar van één van onze leuke prijzen! Niet getreurd als je niks wint, niemand vertrekt met lege handen. Na afloop van de film krijgt iedereen nog een leuke goodiebag mee naar huis!

Koop hier je tickets!