Mamma Mia! Here we go Again

Ladies Night Summer EditionEen gezellige avond uit met leuke extra's voor jou en je vriendinnen, collega's en familie!

Woensdag 18 Juli

Mamma Mia!

Here we Go Again

Ontvangst 19.00 uur - Start film 20.00 / 20.15 uur / 20.30 / 19.45 uur of 20.45 uur. Alle voorstellingen uitverkocht!


Op woensdag 18 juli staan we weer vanaf 19.00 uur voor u klaar met een lekker welkomstdrankje en een hapje van Sogno Catering. Daarna heeft u even lekker de tijd om bij te kletsen in onze foyer en om te snuffelen bij de verschillende standhouders in onze hal.
Om 19.45 / 20.00 / 20.15 / 20.30 / 20.45 uur zullen we vervolgens voor de start van de film beginnen met de loterij dus houd je lootje goed bij de hand, wie weet win jij wel een mooie prijs aangeboden door een van onze standhouders!
Niet gewonnen? Niet getreurd! Na de film krijgt iedereen nog een leuke, goed gevulde goodiebag mee naar huis.


Ladies Night Summer Edition

Zing, dans, lach en word opnieuwe verliefd met het feel-good event van deze zomer: Mamma Mia! Here we go Again....

Tien jaar na het wereldwijde succes van Mamma Mia! The Movie nodigen we je uit om terug te keren naar het magische Griekse eiland Kalokairi in een geheel nieuwe musical gebaseerd op de liedjes van ABBA. De oude cast keert terug en is uitgebreid met onder meer Lily James (Cinderella, Baby Driver) en Cher. Net als in Mamma Mia! The Movie zien we Oscarwinnares Meryl Streep als Donna, Julie Walters als Rosie en Christine Baranski als Tanya. Amanda Seyfried en Dominic Cooper keren terug als Sophie en Sky, terwijl Pierce Brosnan, Stellan Skarsgård en Colin Firth opnieuw Sam, Bill en Harry spelen; de drie mogelijke vaders van Sophie. In deze film keren we ook terug in de tijd en zien we hoe de relaties uit het heden tot stand kwamen. Lily James speelt de rol van de jonge Donna. Alexa Davies (A Brilliant Young Mind) en Jessica Keenan Wynn (Broadway’s Beautiful) nemen de rollen op zich van de jonge Rosie en Tanya. De jonge Sam wordt gespeeld door Jeremy Irvine (War Horse), terwijl de jonge Bill gespeeld wordt door Josh Dylan (Allied) en de jonge Harry gespeeld wordt door Hugh Skinner (Kill Your Friends).