Ladies Night

Ladies NightEen gezellige avond uit met leuke extra's voor jou en je vriendinnen, collega's en familie!

Woensdag 19 September

Doris!


Ontvangst 19.00 uur - Start film 20.00


Op woensdag 19 september staan we weer vanaf 19.00 uur voor u klaar met een lekker welkomstdrankje. Daarna heeft u even de tijd om bij te kletsen in onze foyer en om te snuffelen bij de verschillende standhouders in onze hal.
Om 20.00 uur zullen we vervolgens voor de start van de film beginnen met de loterij dus houd je lootje goed bij de hand, wie weet win jij wel een mooie prijs aangeboden door een van onze standhouders!
Niet gewonnen? Niet getreurd! Na de film krijgt iedereen nog een leuke, goed gevulde goodiebag mee naar huis.


Ladies Night

Doris gaat over een vrouw op een kruispunt van haar leven. Over iemand die een scheiding en het verlies van een ouder heeft overleefd en zichzelf nu opnieuw moet uitvinden. Want hoe ga je een nieuwe liefde aan, als je twee pubers thuis hebt zitten? Hoe vind je -na een moeizaam huwelijk- je zelfvertrouwen terug, terwijl iedereen om je heen Instagrambombardeert met foto’s van hun geslaagde levens, goedgeklede kinderen en afgetrainde lichamen? En hoe behoud je je zelfstandigheid, als alle potentiële werkgevers je laten weten dat ze niet zitten te wachten op een vrouw van vijfenveertig zonder opleiding? Doris gaat over een vrouw van vlees en bloed. Iemand met angstaanvallen, verdriet en aangekoekte pannen. Over een heldin die met beide benen op de grond staat en weet dat het leven geen goudomrande, roze wolk is, maar die ondanks alle tegenslag groots en meeslepend blijft dromen over welbespraakte vrouwen en schuchtere mannen, die -net als in romantische Britse kostuumdrama’s-voor altijd en eeuwig geluk en kameraadschap vinden.