All You Need is Love

Ladies NightEen gezellige avond uit met leuke extra's voor jou en je vriendinnen, collega's en familie!

Woensdag 28 november

All you need is LOVE


Ontvangst 19u00 - Start film 20u00 en 20u15


Op woensdag 28 november staan we weer vanaf 19u00 voor u klaar met een lekker welkomstdrankje. Daarna heeft u even de tijd om bij te kletsen in onze foyer en om te snuffelen bij de verschillende standhouders in onze hal.
Om 20u00 en 20u15 zullen we vervolgens voor de start van de film beginnen met de loterij dus houd je lootje goed bij de hand, wie weet win jij wel een mooie prijs aangeboden door een van onze standhouders!
Niet gewonnen? Niet getreurd! Na de film krijgt iedereen nog een leuke, goed gevulde goodiebag mee naar huis.

Ladies Night

Maarten ter Horst, de presentator van het populaire TV-programma All YouNeed Is Love, verdwijnt op de vooravond van de befaamde kerstspecial. Hij stapt zonder dat zijn redactie het weet op het vliegtuig en vlucht naar de Schotse hooglanden. De kerstspecial komt steeds dichterbij en producer Olav en assistent Japie zoeken wanhopig naar een nieuwe host... Ondertussen bereidt ook de rest van Nederland zich voor op kerstavond en wordt de redactie hoopvol aangeschreven. Lukt het hen om zonder Dr. Love gebroken harten te lijmen en alle geliefden te herenigen?

KOOP HIER JE TICKETS VOOR 20u00KOOP HIER JE TICKETS VOOR 20u15
Ladies Night
Ladies Night

Woensdag 19 December

Second Act

Ontvangst 19u00 - Start film 20u00


Op woensdag 19 december staan we weer vanaf 19u00 voor u klaar met een lekker welkomstdrankje. Daarna heeft u even de tijd om bij te kletsen in onze foyer en om te snuffelen bij de verschillende standhouders in onze hal. Om 20u00 zullen we vervolgens voor de start van de film beginnen met de loterij dus houd je lootje goed bij de hand, wie weet win jij wel een mooie prijs aangeboden door een van onze standhouders! Niet gewonnen? Niet getreurd! Na de film krijgt iedereen nog een leuke, goed gevulde goodiebag mee naar huis.


Ladies Night

Maya (Jennifer Lopez) is zeer succesvol als assistent-manager bij een lokale supermarkt. Wanneer haar een positie als filiaalmanager wordt geweigerd omdat zij geen diploma heeft, zakt de moed in haar schoenen. Als ze door een vergissing mag solliciteren voor een topfunctie bij een multinational van verzorgingsproducten, weet zij dankzij haar kennis de CEO te overtuigen dat zij de geschikte kandidaat is. Met torenhoge verwachtingen en een levensstijl waar ze altijd al van droomde moet Maya bewijzen dat ervaring evenveel (of meer) waard kan zijn dan een diploma in de zakenwereld.

KOOP HIER JE TICKETS VOOR 20u00