F*ck de liefde night

F*ck de liefde night

F*ck de liefde night

Op dit event worden foto- en video-opnames gemaakt. Wanneer je jezelf registreert, ga je ermee akkoord dat deze beelden door Euroscoop Tilburg gebruikt kunnen worden.


Donderdag 26 september

Aanvang 19:00 Start film: 20u00

F*ck De Liefde Night

Op 26 september is het tijd om gezamenlijk de middelvinger tegen de liefde op te steken. We vieren namelijk: F*ck De Liefde Night! Want de liefde is mooi maar zeker niet altijd rozengeur en maneschijn... Daarom geniet je deze avond bij Euroscoop Tilburg van een avond vol verassingen.

Om te beginnen geniet je als eerste van de film F*ck De Liefde in deze speciale voorpremière avond. Krijg een lekker welkomstdrankje en enjoy de extra's die wij deze avond bieden!
Kortom roep je vriendinnen bij elkaar en kom samen vieren dat de liefde af en toe gewoon een grote mindf*ck is!

Filmomschrijving:

F*ck de Liefde is dé romantische komedie ‘met een bite’ waarin drie uitzinnige liefdesverhalen samenkomen. Lisa (Bo Maerten) zit midden in een scheiding met Jack (Edwin Jonker) en zit er even helemaal doorheen. Na een aantal pogingen van Jack om haar terug te krijgen, besluiten Lisa’s vriendinnen om haar mee op sleeptouw te nemen op Curaçao. De eerste dagen op het zonnige eiland lopen stroef voor Lisa, totdat ze de charmante wereldreiziger Jim (Thijs Römer) ontmoet. De wispelturige Jack duikt op zijn beurt vol in het vrijgezellenleven en belandt zo in bed met de verleidelijke Cindy (Victoria Koblenko). Bo (Yolanthe Cabau), de zus van Cindy, is al 10 jaar getrouwd met Said (Maurits Delchot). Said is zijn baan kwijt, maar houdt dit geheim voor zijn vrouw die alsmaar achterdochtiger wordt door zijn geheimzinnige gedrag. Daarentegen maakt Bo juist carrière en begint steeds meer tijd door te brengen met haar aantrekkelijke baas… Wie overleeft de liefde?


KOOP HIER JE TICKETS (20u00)