Mamma Mia! Here we go again

60Plus


Elke eerste dinsdag van de maand organiseert Euroscoop een speciale 60+ voorstelling.


We ontvangen u met een speciaal geselecteerde film en een kopje koffie of thee met iets lekkers.
U bent van harte welkom vanaf 13.00 en de film begint om 13.30 / 14.00 uur. Al onze voorstellingen bevatten een pauze.


Wij bieden u een ontspannende, gezellige middag om bij te kletsen en daarna te genieten van een speciaal geselecteerde film. Dit alles voor een prijs van slechts €5,50 per bezoeker.


60PLUS

Zing, dans, lach en wordt opnieuw verliefd met het feel-good film event van deze zomer: Mamma Mia! Here We Go Again Tien jaar na het wereldwijdesucces van Mamma Mia! The Movie nodigen we je uit om terug tekeren naar het magische Griekse eiland Kalokairi in een geheel nieuwe musical gebaseerdop de liedjes van ABBA. In deze film keren we ook terugin de tijd en zien we hoe de relaties uit het heden tot stand kwamen. Lily James speelt de rol van de jonge Donna. Alexa Davies (A Brilliant Young Mind) en Jessica Keenan Wynn (Broadway’s Beautiful) nemen de rollen op zich van de jonge Rosie en Tanya.

Diane (Diane Keaton) is een weduwe. Vivian (Jane Fonda) geniet van haar leven als eeuwige vrijgezel. Sharon (Candice Bergen) verwerkt nog steedshaar scheiding van jaren geleden. En het huwelijk van Carol (Mary Steenburgen) zit in een sleur. Het leven van de vier hartsvriendinnen zal nooit meer hetzelfde zijn nadat ze Fifty Shades of Grey in hun boekenclub lezen. Door het aanwakkeren van een oude vlam of door nieuwe romances inspireren ze elkaar aan een nieuw hoofdstuk van hun leven te beginnen. Misschien wel het beste hoofdstuk tot nu toe…

60PLUS
  • Dinsdag 2 oktober: WAD, overleven op de grens van water en land

Documentaire over het het Waddengebied, die laat zien hoe ongelooflijk bijzonder maar ook kwetsbaar dit unieke gebied op wereldschaal is. 'Wad' brengt het ecosysteem in beeld als nooit te voren; van heel kleine organismen onder aan de voedselketen als kiezelwieren en schelpdieren tot aan de slechtvalk en de grijze zeehond boven in de voedselketen. De documentaire laat de bijzondere esthetischekanten van het gebied zien en hoe dynamisch en groots het gebied is.

Geregisseerd door Ruben Smit