Corona maatregelen

Corona maatregelen

Vanaf 15 december is deze Euroscoop bioscoop op besluit van de overheid gesloten. De veiligheid van onze bezoekers en medewerkers staat altijd voorop en daarom volgen wij altijd de richtlijnen van de overheid en de RIVM. De sluiting van onze bioscoop geldt tot 15 maart. Houdt deze pagina in de gaten voor updates.
Bezoekers die reeds een online ticket hebben gekocht, krijgen hun aankoopbedrag zo snel mogelijk teruggestort. Je hoeft hier niets voor te doen, de klantenservice neemt contact met je op.

EXTRA INFO ROTTERDAMPAS / PATHÉ UNLIMITED

Wil je Euroscoop Schiedam bezoeken met een Rotterdampas of een Pathé Unlimited abonnement, reserveer dan vooraf je tickets.
Bezoekers met een Rotterdampas dienen uiterlijk een half uur voorafgaand aan het bezoek telefonisch tickets te reserveren via: 010-2614300.

Bezoekers met een Pathé Unlimited abonnement, dienen ook vooraf telefonisch te reserveren.

Vanwege de huidige maatregelen is het momenteel niet mogelijk om eten en drinken te kopen in de bioscoop.Corona maatregelenCorona maatregelen
Gezondheid en veiligheid van onze bezoekers en medewerkers staan altijd voorop. Daarom openen we onze bioscopen volgens een protocol waarin duidelijke richtlijnen staan hoe bezoekers en medewerkers 1,5 meter afstand kunnen houden.

DE BELANGRIJKSTE MAATREGELEN

 • Vanaf 1 december zijn alle bezoekers (vanaf 13 jaar) verplicht een mondkapje te dragen als zij zich verplaatsen in onze bioscopen. Op de stoel in de zaal mag het mondkapje af. Onze medewerkers dragen altijd een mondkapje.
 • We hanteren in de bioscoop de geldende 1,5 meter afstand en schoonmaak en hygiëne maatregelen. De veiligheid van bezoekers en medewerkers staat hierbij voorop.
 • Plan je bezoek en koop je tickets vooraf online.
 • Er is een maximum capaciteit van 30 personen.
 • Onze eet- en drinkgelegenheid is vanwege overheidsmaatregelen tijdelijk gesloten. Daarom mag je tijdelijk eigen snacks (zoals popcorn en chips, geen open voedsel zoals sandwiches, fastfood en pizza) en drinken (geen alcohol) meenemen. Deze uitzondering vervalt direct zodra de overheidsmaatregelen worden versoepeld en onze shops en buffetten weer open mogen.
 • Je kan online een zitplaats kiezen die ingericht is volgens de geldende Coronamaatregelen.
 • Samenstelling gezelschappen: De groepssamenstelling mag uit maximaal 4 personen bestaan. uitgezonderd zijn huishoudens (inclusief mensen die op één adres wonen)en kinderen tot en met 12 jaar. Dat betekent niet dat je automatisch allemaal naast elkaar mag zitten, kijk daarvoor bij de volgende maatregel 'Afstand tot elkaar'.
 • Afstand tot elkaar: Er mogen maximaal twee personen naast elkaar zitten. De uitzonderingen zijn: leden van één huishouden ((inclusief mensen die op één adres wonen) en jongeren tot 18 jaar; zij mogen onderling naast elkaar zitten. Ook kinderen t/m 12 jaar uit een ander huishouden hoeven tot andere volwassenen geen afstand te houden. We vragen hier dan ook rekening mee te houden bij het aankopen van tickets.


DIT ZIJN ALLE MAATREGELEN VAN ONS 1,5 METER PROTOCOL

Wij zijn blij dat we met deze maatregelen onze bezoekers weer mogen ontvangen. Dit zal natuurlijk anders zijn dan je van ons gewend bent, maar we zullen er alles aan doen om onze bezoekers in alle veiligheid een prettige bioscoopervaring te bieden. Een veilige omgeving is natuurlijk ook belangrijk voor onze medewerkers. Zij doen hun uiterste best om onze bezoekers te helpen binnen de benodigde maatregelen. Bekijk hieronder hoe je bezoek bij Euroscoop eruit ziet.

VOOR JE BEZOEK

 • Koop je tickets van te voren online of in de Euroscoop app. Het is momenteel niet mogelijk om je tickets in de bioscoop te kopen;
 • Je kan online een zitplaats kiezen die ingericht is volgens de geldende Coronamaatregelen;
 • Kom niet naar de bioscoop als je ziekteverschijnselen hebt;
 • Samenstelling gezelschappen: De groepssamenstelling mag uit maximaal 4 personen bestaan. uitgezonderd zijn huishoudens (inclusief mensen die op één adres wonen) en kinderen tot en met 12 jaar. Dat betekent niet dat je automatisch allemaal naast elkaar mag zitten, kijk daarvoor bij de volgende maatregel 'Afstand tot elkaar'.
 • Afstand tot elkaar: Er mogen maximaal twee personen naast elkaar zitten. De uitzonderingen zijn: leden van één huishouden (inclusief mensen die op één adres wonen) en jongeren tot 18 jaar; zij mogen onderling naast elkaar zitten. Ook kinderen t/m 12 jaar uit een ander huishouden hoeven tot andere volwassenen geen afstand te houden. We vragen hier dan ook rekening mee te houden bij het aankopen van tickets.
 • Er is een gespreide filmprogrammering: hiermee reguleren en minimaliseren wij de toestroom van onze bezoekers op hetzelfde moment;
 • Voorafgaand aan je bezoek stellen wij je vragen over jouw gezondheid. Dit doen we via een online vragenlijst;
 • De laatste voorstelling start om 22:00 uur. Onze bioscopen sluiten om 01:00 uur.

TIJDENS JE BEZOEK

 • Het bioscoopbezoek bij Euroscoop ziet er iets anders uit dan je van ons gewend bent. Lees onderstaande maatregelen goed door voor je bezoek. We doen het samen dus wees lief voor elkaar;
 • Kom niet eerder dan 15 minuten voor aanvang van de film naar de bioscoop. Zo kunnen de bezoekersstromen goed worden gespreid;
 • We hanteren in de bioscoop de geldende 1,5 meter afstand en schoonmaak en hygiëne maatregelen. De veiligheid van bezoekers en medewerkers staat hierbij voorop;
 • Bij binnenkomst is handen desinfecteren verplicht!
 • Onze eet- en drinkgelegenheid is vanwege overheidsmaatregelen tijdelijk gesloten. Daarom mag je tijdelijk eigen snacks (zoals popcorn en chips, geen open voedsel zoals sandwiches, fastfood en pizza) en drinken (geen alcohol) meenemen. Deze uitzondering vervalt direct zodra de overheidsmaatregelen worden versoepeld en onze shops en buffetten weer open mogen.
 • De laatste voorstellingen eindigen om 00.45 uur. Onze bioscopen sluiten om 01:00 uur;
 • Al onze medewerkers dragen een mondkapje in onze bioscoop. Wij adviseren onze bezoekers om ook een mondkapje te dragen als zij zich verplaatsen binnen onze bioscopen;
 • Betaal met pin of contactloos;
 • In de gehele bioscoop zul je de richtlijnen van het protocol terugzien op o.a. posters;
 • Het is niet mogelijk om na aanvangstijd van de film de zaal te betreden.
 • Verlaat de bioscoop direct als de film is afgelopen. Onze medewerkers zullen je hierbij begeleiden.

NA AFLOOP VAN JE BEZOEK

Ook bij het verlaten van onze bioscopen is het belangrijk om rekening te houden met elkaar. Was zodra je thuis bent je handen.Het Coronavirus en de situatie waar we op dit moment in verkeren, brengt veel onzekerheid en vragen met zich mee. We beantwoorden jouw vragen graag via klantenservice@euroscoop.nl
Corona maatregelen