Bios Menu

Wilt u de film combineren met een lekkere maaltijd? Dat kan uitstekend bij één van onze partners. Hieronder ziet u waar u terecht kunt voor een Bios Menu. U reserveert in het restaurant van uw keuze en u reserveert de film bij Euroscoop Schiedam. Bij het verlaten van het restaurant krijgt u een cinemacheque mee, waarbij u de gereserveerde tickets bij Euroscoop Schiedam kunt afhalen.

Bios Menu
Beren Bios Arrangement
Met het Beren Bios arrangement combineer je een 3-gangen menu met een ticket voor de bioscoop, tegen een zeer aantrekkelijk bedrag. Je kunt het Beren Bios Arrangement natuurlijk ook cadeau geven; je geeft dan een compleet avondje uit! Je ontvangt een cadeaukaart voor een 3-gangen keuzemenu bij één van De Beren restaurants én een bioscoopkaartje voor maar €31,-*!


GA NAAR BEREN SCHIEVESTE
.....................................................................................................................................................................................................................................................
Bios Menu
All You Can Eat inclusief Softdrinks
Laat u verrassen door de gerechten uit de Wok, een eeuwenoude Chinese traditie. Proef de passie uit Zuid-Europa met de Mediterrane BBQ. Ontdek de Japanse keuken van de Teppanyaki plaat en ervaar de trend van heerlijk versbereide Sushi's in grote variëteit. Bereikbaar binnen twaalf minuten vanaf Euroscoop Schiedam met ruime gratis parkeren voor de deur.

*Vraag naar de voorwaarden bij Sense of China


GA NAAR SENSE OF CHINA