Bedrijven

Uw relaties, personeel of klanten in de spotlight zetten... Bij Euroscoop Schiedam zit u goed!
Ziet u uw personeel al als sterren over de rode loper gaan voor filmevent? Wilt u uw jaarplannen of -cijfers op een bijzondere manier onthullen? Wij maken uw event onvergetelijk. Zoekt u naar een intieme, kleine zaal met 115 comfortabele stoelen of juist een grote zaal met 420 stoelen en een podium voor een spreker of optreden? Met 11 zalen van verschillend formaat zit er altijd een passende zaal voor uw event bij.

Bedrijven

Onze locatie leent zich uitstekend voor bijvoorbeeld:

* Presentaties
* Besloten filmvoorstellingen
* Recepties
* Relatiegeschenken
* Partnership events

Euroscoop Schiedam is uitstekend bereikbaar door haar directe ligging naast Schiedam-Centrum (station bereikbaar) en direct aan afrit 11 (Schiedam-Centrum) op de A20. Parkeren is mogelijk in onze eigen parkeergarage, direct onder de Euroscoop.

Bedrijven

Uw droom, onze werkelijkheid
Euroscoop Schiedam onderscheidt zich op het gebied van comfort, gastgerichtheid en beeld/geluid. Alles wat er nodig is voor een geslaagd event, is bij ons aanwezig. Naast de
aankleding en begeleiding mag natuurlijk de catering niet ontbreken.

Samen met onze cateringpartners verzorgen wij uw event tot in de puntjes. Van een borrel met een lekkere bitterbal tot aan een uitgebreid dinerbuffet, werkelijk alles is mogelijk.
Wij denken graag met u mee en zorgen ervoor dat het uw gasten aan niets ontbreekt.

Bedrijven

Relatiegeschenken
Op zoek naar een origineel eindejaarsgeschenk voor uw personeel, klanten of zakenrelaties? Personaliseer dan uw Euroscoop cadeaubonnen!

Onze cadeaubonnen zijn verkrijgbaar tegen zeer voordelige tarieven en zijn geldig in al onze vestigingen. Ze zijn gedurende het hele jaar verkrijgbaar en hebben doorgaans een geldigheid van 1 jaar. Combineer de cadeaubonnen met een Foodcheque (goed voor een kleine popcorn en een petfles limonade 0,50) voor een complete avond uit.

Bedrijven

Bioscoopreclame op het grote scherm!
Onze bioscoopreclame wordt verzorgd door Cinefox. Adverteren op het filmdoek in de bioscoop heeft niet alleen positieve invloed op de verkoop maar ook op de waarde van een onderneming. De kracht en de impact van de bioscoop en de bijbehorende beleving, maakt het een waardevol medium. Voor meer informatie verwijzen wij u graag door naar:
CineFox
T. (024) 641 33 79
E. info@cinefox.nl
W. www.cinefox.nl