The Maze Runner Marathon

The Maze Runner Marathon

Genre
Actie, Drama, Science fiction, Thriller
Regie
Wes Ball
Cast
Dylan O'Brien, Thomas Brodie-Sangster, Ki Hong Lee, Kaya Scodelario
datum release:27 januari 2018

Maze Runner Deel 1: start om 18.00 uur (geen pauze tijdens de film)        
​Thomas ontwaakt op een dag in een lift, zonder enige kennis hoe hij daar terecht is gekomen. Hij kan zich niet meer herinneren wie hij was. Eenmaal buiten komt hij erachter dat hij in een afgesloten wereld terecht is gekomen met 60 andere jongens van zijn leeftijd, die proberen te ontsnappen uit een steeds veranderend labyrint.

 30 minuten pauze

Maze Runner Deel 2: start om 20.25 uur (geen pauze tijdens de film)       

In dit tweede deel van de epische "Maze Runner" saga, krijgen Thomas en de andere Gladers te maken met hun grootste uitdaging tot nu toe: het zoeken naar aanwijzingen over de geheimzinnige en machtige organisatie WCKD. De tocht voert ze naar de Scorch, een troosteloos landschap met onvoorstelbare en gevaarlijke hindernissen. Samen met het verzet binden de Gladers de strijd aan met de superieure kracht van WCKD en ontdekken zij dat de organisatie een schokkend plan voor hen in petto heeft.

  15 minuten pauze

Maze Runner Deel 3: start om 22.50 uur (geen pauze tijdens de film)

In de epische finale van de Maze Runner saga leidt Thomas (Dylan O'Brien) zijn groep ontsnapte Laarders op hun laatste en gevaarlijkste missie tot nu toe. Om hun vrienden te redden, moeten ze inbreken in de legendarische Laatste Stad. Dit door WCKD gecontroleerde labyrint is misschien wel het meest dodelijke doolhof van allemaal. Iedereen die er levend uitkomt, zal antwoorden krijgen op de vragen die de Laarders hebben sinds ze voor het eerst in het doolhof arriveerden.

 

MARATHON DEEL 1, 2 EN 3 OP ZATERDAG 27 JANUARI (2D versie), ALLEEN TOEGANKELIJK VOOR PERSONEN VAN 16 JAAR EN OUDER MET EEN GELDIG ID