Ukkepuk Bios

Ukkepuk Bios: De Fabeltjeskrant!
Zondag 16 december 2018
Ontvangst: vanaf 10.30 uur, start film: 11.30 uur


Ukkepuk Bios
Ukkepuk Bios geeft op zondag 16 december de allerkleinsten de gelegenheid om op een leuke manier kennis te maken met film op het grote doek.

We ontvangen de kinderen met een lekker glaasje ranja. In de bioscoop zijn er vanaf 10.30 uur leuke activiteiten te doen. De film start om 11.30 uur. Tijdens de voorstelling blijft het licht gedimd aan en staat het geluid op een lager niveau.
KOOP HIER TICKETS
In het Grote Dierenbos is weer van alles te beleven. De picknick van Juffrouw Ooievaar dreigt in het water te vallen als Bor de Wolf geen uitnodiging heeft ontvangen en de andere dieren verdwalen. Daarnaast viert Stoffel de Schildpad zijn verjaardag en hij heeft wel een heel bijzondere wens: hij wil leren vliegen. Daar weten Ed & Willem Bever wel wat op. En dan is het ook alweer tijd voor de jaarlijkse Grote Dierenbos-spelen. In de spannende competitie nemen Team Zwart en Team Wit het tegen elkaar op. Meneer de Raaf van Team Zwart zet letterlijk alles op alles om nu eens te winnen, maar zal dat hem lukken?
..............................................................................................................................................................................................................................................................

Ukkepuk Bios: Maya - De Honingspelen
Zondag 10 februari 2019
Ontvangst: vanaf 10.30 uur, start film: 11.30 uur

Ukkepuk Bios
Ukkepuk Bios geeft op zondag 10 februari 2019 de allerkleinsten de gelegenheid om op een leuke manier kennis te maken met film op het grote doek.

We ontvangen de kinderen met een lekker glaasje ranja. In de bioscoop zijn er vanaf 10.30 uur leuke activiteiten te doen. De film start om 11.30 uur. Tijdens de voorstelling blijft het licht gedimd aan en staat het geluid op een lager niveau.DE KAARTVERKOOP START BINNENKORT
Maya, het vrolijke en nieuwsgierige bijtje dat heel erg gesteld is op haar vrijheid, haar vriendje Willy en een hele hoop nieuwe insectenvriendjes zetten alles op alles om de eer van hun bijenkorf te verdedigen tijdens de jaarlijkse Honingspelen. Zij moeten het in verschillende proeven opnemen tegen het team van Violet, de leider van Team Tropolis. Als ze de spelen verliezen, moet de korf de volledige honingoogst van dat jaar afstaan aan de grote keizerin van Zoemtropolis. Zal team Maya deze spelen kunnen winnen?