Ukkepuk Bios: Casper en Emma

Ukkepuk Bios: Casper en Emma

Ukkepuk Bios geeft op zondag 26 mei 2019 de allerkleinsten de gelegenheid om op een leuke manier kennis te maken met film op het grote doek. We ontvangen de kinderen met een lekker glaasje ranja. In de bioscoop zijn er vanaf 10.30 uur leuke activiteiten te doen. De film start om 11.30 uur.
Tijdens de voorstelling blijft het licht gedimd aan en staat het geluid op een lager niveau.

Ukkepuk Bios: Casper en Emma

Het is zomer en beste vriendjes Casper en Emma brengen samen de vakantie door in het strandhuis van opa. De twee gaan zwemmen, visjes vangen en zandkastelen bouwen. Wat een plezier! Maar dan vinden ze op het strand een oud kistje met daarin een mysterieuze rebus. Het kistje blijkt van de opa van Emma te zijn, hij heeft het lang geleden samen met zijn beste vriend Alfred begraven.
Opa heeft Alfred al 65 jaar niet meer gesproken. Casper en Emma moeten er niet aan denken om elkaar zo lang niet te zien! De vondst van de rebus is het begin van een grote schattenjacht, waarbij de vriendjes de hele omgeving afspeuren naar aanwijzingen. En natuurlijk gaan Mevrouw Konijn en Welpje gezellig mee tijdens de zoektocht. De schattenjacht eindigt met een grote verrassing en Casper en Emma leren iets heel belangrijks: vriendschap is de grootste schat van allemaal!