Penoza: The Final Chapter

PENOZA: THE FINAL CHAPTER
De landelijke publiekspremière van de film Penoza, een unieke gelegenheid om de film 10 dagen eerder te zien dan de langverwachte release!


Penoza: The Final Chapter

Kom naar Euroscoop Schiedam en beleef via onze LIVE stream op het grote doek de feestelijke officiële première in Pathé Tuschinski.

Programma:
19:00 uur: Kijk via de live stream mee met de cast op de rode loper voor Tuschinski: Monic Hendrickx, Olga Zuiderhoek, Niels Gomperts, Stijn Taverne, Loek Peters, Raymond Thiry, Maarten Heijmans, regisseur Diederik van Rooijen e.a.
19:30 uur: Persoonlijke boodschap van de cast
19:35 uur: Kijk mee met BN'ers op de rode loper
19:45 uur: Start Penoza: The Final Chapter

De Zwarte Weduwe is niet dood… Drugskoningin Carmen van Walraven zit ondergedoken in Canada en leidt daar een anoniem leven. Ze houdt zich overal buiten, totdat er op een avond een collega lastiggevallen wordt en Carmen niet anders kan dan haar te hulp schieten. Uit zelfverdediging vermoordt ze de dader, wordt opgepakt en uitgeleverd aan Nederland. Terwijl haar kinderen in shock zijn dat hun moeder nog leeft, zijn er ook wat mensen die nog een rekening met Carmen hebben openstaan. Iedereen wordt weer meegesleurd in een emotionele rollercoaster waarbij de problemen zich in rap tempo opstapelen. Carmen zal nu definitief moeten afrekenen met haar verleden om haar familie te redden.

KOOP HIER JE TICKETS