Ladies Night

We kijken er ontzettend naar uit om jullie weer te mogen ontvangen voor de Ladies Night. Het belooft weer een mooie avond te worden; als eerste genieten van deze prachtige film, een hapje en een drankje in de zaal en uiteraard de Goodiebag!

Ladies Night


Ladies Night
Op maandag 5 oktober, dinsdag 6 oktober en woensdag 7 oktober staat er een gezellige Ladies Night op het programma. Iedere Lady krijgt van ons een lekker hapje en drankje, er is kans op leuke prijzen en je krijgt een goodiebag. En natuurlijk het meest belangrijke; een waanzinnige voorpremière. Kom genieten van Casanova's.

Casanova’s is een romantische komedie over de onzekere en timide journalist Bas die undercover moet gaan om een mysterieuze datingcoach te ontmaskeren. Deze datingcoach heeft een bestseller geschreven en komt nu met een tweede boek en workshop waarvan hij beweert incompetente mannen binnen drie dagen te kunnen transformeren in heuse casanova’s.

Ladies Night met aanpassingen
Maar wel iets anders dan jullie gewend zijn. Rekening houdend met de RIVM richtlijnen zal de Ladies Night verspreid zijn over drie avonden, zodat het rustiger is en we jullie op een veilige manier kunnen ontvangen. Omdat we er zeker van willen zijn dat iedereen zich veilig voelt en afstand van elkaar kan houden, zullen er bijvoorbeeld geen marktkraampjes zijn.
TICKETS VOOR MAANDAG 5 OKTOBER 19.30 UURTICKETS VOOR MAANDAG 5 OKTOBER 20.00 UURTICKETS VOOR DINSDAG 6 OKTOBER 19.30 UURTICKETS VOOR DINSDAG 6 OKTOBER 20.00 UURTICKETS VOOR WOENSDAG 7 OKTOBER 19.30 UURTICKETS VOOR WOENSDAG 7 OKTOBER 20.00 UUR