Bedrijven

Relatiegeschenken

Op zoek naar een origineel geschenk voor uw personeel, klanten of zakenrelaties? Personaliseer dan uw Euroscoop cadeaubonnen! Onze cadeaubonnen zijn verkrijgbaar aan voordelige tarieven en zijn geldig in al onze vestigingen.

Reclame voor uw bedrijf bij Euroscoop!

Bij Euroscoop kunt u adverteren op onze websites, in onze folders, op baches en banners, op onze tickets, via dedicated mailing,…


Bioscoopreclame op het grote scherm!

Onze bioscoopreclame wordt verzorgd door Cinefox. Adverteren op het filmdoek in de bioscoop heeft niet alleen positieve invloed op de verkoop maar ook op de waarde van een onderneming. Via reclame maakt een bedrijf zich bekend en onderscheidt het zich positief ten opzichte van andere spelers op de markt. Wat bioscoopreclame zo interessant maakt, is dat het scoort. De kracht en de impact van de bioscoop en de bijbehorende beleving, maakt het een waardevol medium. Voor meer informatie verwijzen wij u graag door naar:

CineFox
T. (024) 641 33 79
E. info@cinefox.nl
W. www.cinefox.nl


Uw evenement op een unieke locatie!

Euroscoop Maastricht is een geschikte locatie voor personeelsevenementen, presentaties, beurzen, congressen, prijsuitreikingen, feestjes, seminaries, recepties en product-voorstellingen. U kunt hierbij gebruik maken van onze service en catering.

Wilt u iets extra’s doen voor uw personeel, zakenrelaties of klanten? Nodig iedereen uit voor een exclusieve avant-première! Laat uw gasten als eerste genieten van de nieuwste films nog voor ze in de zalen draaien. Als dat geen indruk maakt!

We bespreken graag de mogelijkheden met u.

Neem voor meer info en tarieven contact op met maastricht@euroscoop.eu