Coco OV 3D

Coco OV 3D

Duur
126 minuten
Genre
Animatie, Avontuur, Familiefilm
Regie
Lee Unkrich
Cast
Anthony Gonzalez, Gael García Bernal, Benjamin Bratt, Renée Victor
datum release:29 november 2017

Miguel droomt ervan om een succesvol muzikant te worden. Ondanks dat muziek al generaties lang uit zijn familie wordt verbannen, is het Miguel’s grootste droom om net zo groot te worden als zijn idool, Ernesto de la Cruz. Wanhopig om zijn talent te bewijzen, belandt Miguel op mysterieuze wijze in een prachtige en kleurrijke wereld. Onderweg ontmoet hij de charmante oplichter Hector en samen gaan ze op een buitengewone reis om het echte verhaal achter Miguel’s familiegeschiedenis te ontdekken. Geregisseerd door Lee Unkrich (Toy Story 3), mede geregisseerd door Adrian Molina (story artist Monsters University) en geproduceerd door Darla K. Anderson (Toy Story 3). Disney•Pixar’s Coco draait vanaf 29 november 2017 in de Nederlandse bioscopen.

De feestdagen beginnen vroeg dit jaar, want Disney en Euroscoop geven bij de nieuwe film Disney•Pixar COCO iets speciaals cadeau: de exclusieve Feestdagen Special Olaf’s Frozen Avontuur! In dit nieuwe Frozen avontuur gaat Olaf samen met Sven op zoek naar de beste kerstradities voor Anna en Elsa. De 21 minuten durende special Olaf’s Frozen Avontuur zal t/m de kerstvakantie te zien zijn voor Disney•Pixar COCO. 

3D Engels gesproken versie met Nederlandse ondertiteling; 3D bril is niet inbegrepen in de ticketprijs en is te koop bij de ticketbalie of de bar