Ukkepuk Bios

Ukkepuk Bios: De Fabeltjeskrant - De Grote Dierenbos-spelen

Zondag 16 december 2018 vanaf 10.00 uur


Doe mee met de leukste activiteiten bij de Ukkepuk Bios. En natuurlijk kun je genieten van je vriendjes uit het grote dierenbos, namelijk: De Fabeltjeskrant - De Grote Dierenbos-spelen

Ukkepuk Bios geeft op zondag 16 december de allerkleinsten de gelegenheid om op een leuke manier kennis te maken met film op het grote doek. Tijdens de voorstelling blijft het licht gedimd aan en staat het geluid op een lager niveau. Iedereen is welkom vanaf 10u00 zodat ze mee kunnen doen aan de verschillende activiteiten.

Om 11.00 uur start de film: De Fabeltjeskrant - De Grote Dierenbos-spelen

Ukkepuk Bios

In het Grote Dierenbos is weer van alles te beleven. De picknick van Juffrouw Ooievaar dreigt in het water te vallen als Bor de Wolf geen uitnodiging heeft ontvangen en de andere dieren verdwalen. Daarnaast viert Stoffel de Schildpad zijn verjaardag en hij heeft wel een heel bijzondere wens: hij wil leren vliegen. Daar weten Ed & Willem Bever wel wat op. En dan is het ook alweer tijd voor de jaarlijkse Grote Dierenbos-spelen. In de spannende competitie nemen Team Zwart en Team Wit het tegen elkaar op. Meneer de Raaf van Team Zwart zet letterlijk alles op alles om nu eens te winnen, maar zal dat hem lukken?

Duur film: 76 minuten