Disney princess at the Movies

Disney princess at the Movies

EUROSCOOP MAASTRICHT
presenteert in November
Disney Princess at the movies

Daarmee toveren we eenmalig vier populaire Disney-prinsesklassiekers opnieuw op het witte doek.

Met de Disney-cyclus Princess at the Movies komen we tegemoet aan de uitdrukkelijke vraag van het bioscooppubliek, dat al lang zit te wachten op de terugkeer van specifieke animatieklassiekers naar het witte doek. En het is de perfecte opwarmer voor de nieuwe Disney animatiefilm Moana.

Als je een bezoek brengt aan deze voorstellingen mag je als een echte prinses over de rode loper de zaal betreden.

Bij het binnengaan van de zaal staat er ook nog een lekker glaasje Prinsessen Champagne op je te wachten.

Download hier je eigen Disney Prinses At The Movies Kleurplaat:

Disney Prinses At The Movies_kleurplaat_Ariel.pdf

Disney Prinses At The Movies_kleurplaat_Belle.pdf

Disney Prinses At The Movies_kleurplaat_Rapunzel.pdf

Disney Prinses At The Movies_kleurplaat_Jasmine.pdf6 november

De Kleine Zeemeermin

De opstandige 16-jarige zeemeermin Ariel is gefascineerd door het leven op het land. Op één van de door haar vader, koning Triton, verboden bezoeken aan het oppervlak, valt ze voor een menselijke prins. Vastbesloten om met haar nieuwe liefde samen te kunnen zijn, sluit Ariel een gevaarlijke deal met de zeeheks Ursula. Ariel wordt voor drie dagen een mens maar als de plannen mis gaan, moet de koning het ultieme offer brengen voor zijn dochter.

Koop hier alvast je tickets:

De Kleine Zeemeermin

Disney princess at the Movies
Disney princess at the Movies

13 november

Belle & het Beest

Laat je meeslepen door één van de meest succesvolle en geliefde tekenfilms aller tijden. Volg de avonturen van Belle, een vrolijke jonge vrouw die in het kasteel belandt van een prins die in een mysterieus beest is veranderd. Met de hulp van het betoverde personeel van het kasteel leert Belle al snel de belangrijkste les die er is: ware schoonheid zit van binnen. Kom er bij en laat de onvergetelijke muziek en hartverwarmende personages je betoveren als nooit tevoren.

Koop hier alvast je tickets:

Belle & het Beest

20 November

Rapunzel

Rapunzel is een avontuurlijk en vrolijk geanimeerde musicalkomedie over een meisje dat in het bezit is van 20 meter magisch goudblond haar. Rapunzel is haar naam. Ze is als baby uit het paleis van haar ouders ontvoerd en opgesloten in een geheime hoge toren midden in het bos waar ze onmogelijk uit kan ontsnappen. Ze wil graag op avontuur en droomt ervan de toren te verlaten en een normaal tienermeisje te zijn. Dat avontuur kan eindelijk beginnen wanneer de knapste, maar ook beruchtste crimineel van het koninkrijk, ridder Flynn, haar toren weet te beklimmen. Ze maken de afspraak om samen te ontsnappen en op avontuur te gaan. Onderweg ontmoeten ze vele hilarische figuren. Rapunzel is een avontuur met veel humor en haar…heel veel haar. Met de prachtige muziek van Alan Menken (Aladdin, De Kleine Zeemeermin, Enchanted) komt het bekende sprookje van de gebroeders Grimm weer tot leven in de Nederlandse bioscopen.

Koop hier alvast je tickets:

Rapunzel

Disney princess at the Movies
Disney princess at the Movies

27 November

Aladdin:

Zweef weg op eenvliegend tapijt en geniet van de non stop humor en spanning in één van de spectaculairste avonturen aller tijden! Geniet van de met een Oscar bekroonde muziek, doldwaze humor en het onvergetelijke vliegende avontuur.
In het hart van een betoverde stad proberen een gewone jongen en zijn ondeugende aapje Abu om de vrijzinnige Prinses Jasmine uit handen van de boze tovenaar Jafar te redden. Aladdin’s leven verandert op slag wanneer hij over een toverlamp wrijft, waaruit de vrolijke geest verschijnt die Aladdin kan veranderen in een echte prins. Maar Jafar en zijn grappen makende papagaai Lago smachten ook naar de krachten van de lamp. Wil Aladdin hen verslaan en Jasmine’s hart veroveren, dan moet hij bewijzen dat hij in zijn hart een echte prins is.

Koop hier alvast je tickets:

Aladdin