Pathé Opera


Per 6 april verhuist Euroscoop Maastricht naar Pathé Maastricht!

Wij wijzen u daarom graag op de operavoorstellingen aldaar.

Het personeel van Euroscoop én Pathé hoopt u na 6 april te mogen verwelkomen bij Pathé met een mooi scala aan operavoorstellingen.
Pathé Opera 2020 Programma

Pathé Opera

Live en in HD vertoont Pathé de beroemde operavoorstellingen van The Metropolitan Opera. Dankzij de perfecte beeld- en geluidskwaliteit lijkt het alsof u er zelf bij bent in New York. Bovendien heeft u door de vele close-ups een prachtig zicht op de artiesten en hun kostuums. Een geheel seizoen kunt u genieten van live en recorded operavoorstellingen. Het grote scherm, de uitstekende geluidskwaliteit en een heerlijk welkomstdrankje maken dit tot een unieke ervaring die u niet mag missen!


Zaterdag 9 mei: Maria Stuarda (Donizetti)

Encore voorstellingen: zondag 24 mei & maandag 25 mei

Een pseudo-historische opera over Mary, Queen of Scots en haar bittere rivaliteit met Koniging Elizabeth I. Sopraan Diana Damrau en Mezzosopraan Jamie Barton spelen de historische monarchen. Maurizio Benini conducteert.

Informatie en tickets

Zaterdag 11 april: Tosca (Puccini)

Encore voorstellingen: zondag 17 mei en maandag 18 mei

Tosca vertelt het verhaal van drie mensen: Een beroemde operazanger, een vrijdenkende schilder en een sadistische politiechef, die verstrikt raken in een web van liefde en politiek.

Informatie en tickets