Pasen bij Euroscoop

Pasen bij Euroscoop

Pasen bij Euroscoop

1 april films vanaf 11:00u

Kom gezellig Pasen vieren bij Euroscoop Maastricht!

Op zoek naar een leuke film? dat is een eitje bij Euroscoop! De Paashaas heeft een aantal leuke familie films uit zijn mandje getoverd: zo kun je Pieter Konijn (NL), Rikkie de Ooievaar en Wendy & Dixie bij ons bewonderen op het grote scherm. Tickets zijn nu al te koop en onze Euroscoop Paashaas zal je ontvangen met zijn mandje vol lekkere chocolade eitjes...
Pieter Konijn

Pieter Konijn is de verfilming van Beatrix Potters tijdloze verhaal over de eigenwijze en ondeugende Pieter Konijn. In deze nieuwe live-action animatiefilm voor de hele familie speelt Domhnall Gleeson (Star Wars:
The Force Awakens) Mr. McGregor en Rose Byrne (Annie) de vriendelijke buurvrouw Bea.
KOOP HIER JE TICKETS

Rikkie de Ooievaar

Rikkie is eigenlijk een mus, maar hij is van jongs af aan opgevoed door ooievaars. Zodoende denkt hij dat hij er zelf ook een is. Op een dag hoort hij de waarheid en kort daarna begint zijn familie zonder hem aan de trektocht naar Afrika. Maar Rikkie is eigenwijs: hij reist de anderen achterna, om te bewijzen dat hij toch echt een ooievaar is.
KOOP HIER JE TICKETS

Wendy & Dixie

De 12-jarige Wendy staat absoluut niet te trappelen wanneer haar ouders besluiten de hele zomer door te brengen op de vervallen paardenboerderij van haar oma. Eenmaal bij oma aangekomen blijft Wendy’s aandacht hangen bij een gewond paard die de plaatselijke slager probeert te vangen. Wendy helpt ‘Dixie’ ontsnappen en er ontstaat een bijzondere vriendschap tussen de twee. De komst van Dixie verandert Wendy’s leven voorgoed. Maar hoelang zal ze het beestje kunnen verbergen en zal oma’s paardenboerderij wel kunnen blijven bestaan?
KOOP HIER JE TICKETS