Marathon Deadpool 1 & 2

Als echte Deadpool fan wil je hier toch bij zijn? Schrijf het op in je agenda, zeg het je vrienden 19 Mei, it's a date! De marathon van Deadpool 1 & 2. Dat is 2 keer zoveel fun op één avond.Marathon Deadpool 1 & 2

DEADPOOL 1 start: 20.00

Hij is geen superheld, maar een antiheld: It’s Deadpool! Na een duister experiment genezen zijn verwondingen razendsnel en bedenkt Wade Wilson het alter ego Deadpool. Gewapend met zijn nieuwe gave en een goed gevoel voor zwarte humor gaat Deadpool op zoek naar de man die zijn leven bijna verwoestte.


DEADPOOL 2 start: 22.15

Na het overleven van een bijna fatale runderaanval, worstelt een misvormde cafetaria-kok (Wade Wilson) om zijn droom te verwezenlijken om een succesvolle barman te worden - terwijl hij daarnaast ook nog moet leren omgaan met smaakverlies. Op zoek naar zijn levenslust én een fluxcondensator, gaat Wade de strijd aan met ninja’s, de yakuza en een groep seksueel agressieve honden. Terwijl hij ondertussen de wereld rondreist om het belang van familie, vriendschap en smaak te ontdekken - op zoek naar avontuur en de felbegeerde koffiemok-titel ‘World’s Best Lover’.


So, from our family to yours, keep your pants dry, your dreams wet, and remember, hugs not drugs.

Koop hier je tickets