Ladies Night: All You Need Is Love

Dames, begin alvast je vriendinnen, moeder, zus, tante, ... op te trommelen want er staat wederom een gezellig avondje uit op het programma!

Ladies' Night All You Need Is Love

Woensdag 28 november

All You Need Is Love

Ontvangst: 19u00 - Film: 20u00


Op woensdag 28 november staat ons team vanaf 19u00 klaar om jullie te ontvangen met ee welkomstdrankje.

Dan krijgen jullie de tijd om gezellig bij te kletsen in onze foyer. Vergeet ook zeker niet een kijkje te nemen bij het aanbod van onze lokale standhouders!

Om 19u45 verwachten we jullie in de zaal en starten we onze tombola. Misschien ben jij wel de winnaar van één van onze leuke prijzen! Niet getreurd als je niks wint, niemand vertrekt met lege handen. Na afloop van de film krijgt iedereen nog een leuke goodiebag mee naar huis!

Voor onze Ladies’ Night selecteren wij steeds een romantische, grappige of spannende voorpremière. Deze keer de Nederlandse film: All You Need Is Love.

Maarten ter Horst, de presentator van het populaire TV-programma All You Need Is Love, verdwijnt op de vooravond van de befaamde kerstspecial. Hij stapt zonder dat zijn redactie het weet op het vliegtuig en vlucht naar de Schotse hooglanden. De kerstspecial komt steeds dichterbij en producer Olav en assistent Japie zoeken wanhopig naar een nieuwe host... Ondertussen bereidt ook de rest van Nederland zich voor op kerstavond en wordt de
redactie hoopvol aangeschreven. Lukt het hen om zonder Dr. Love gebroken harten te lijmen en alle geliefden te herenigen?
Met o.a. Fedja van Huêt, Bracha van Doesburgh, Waldemar Torenstra, Anniek Pheifer, Rop Verheijen, Peter Paul Muller, Annet Malherbe, Trudy Labij, Ilias Addab, Yannick Jozefzoon, Frank Lammers, Diederik Ebbinge.