Kids Weekend 6/10 & 7/10

Zaterdag 6 & Zondag 7 oktober

Kids Weekend

Met o.a. de films Superjuffie en Smallfoot!

Kids Weekend 6/10 & 7/10

Voor alle kids die opzoek willen naar Smallfoots en net zo super zijn als Superjuffie!

In het weekend van 6 en 7 oktober pakken we uit met het Kids Weekend! De hele bioscoop staat in het teken van de films Superjuffie en Smallfoot

Kom verkleed in je coolste superheldenkostuum en neem je knuffel mee voor een bezoekje aan de knuffeldokter! We zorgen voor een lekkere limonade bij binnenkomst. Daarna kun je lekker met alle andere kids meedoen aan te gekke activiteiten. Als je je helemaal hebt uitgeleefd , kun je kijken naar Superjuffie of Smallfoot!

Wil jij een supertoffe weekenddag beleven én deze twee nieuwe films als een van de eerste zien? Koop snel je tickets!

Smallfoot

Smallfoot zet de Bigfoot-legende op zijn kop als een slimme jonge Yeti iets vindt waarvan hij niet wist dat het bestond: een mens. Het nieuws over deze ‘Smallfoot’ brengt hem roem én een kans bij het meisje van zijn dromen. Maar ook zorgt het voor oproer binnen de onwetende Yeti-gemeenschap; Wie of wat leeft er nog meer in de wijde wereld buiten hun eigen besneeuwde dorpje? Een meeslepend verhaal over vriendschap, moed en vreugdevolle nieuwe ontdekkingen.


Superjuffie

Juf Josje is een heel gewone juf, maar als ze een mysterieus beeldje ontdekt, verandert ze plotseling in Superjuffie. Ze schiet als een groene tornado door de lucht, kan met dieren praten en komt in actie als die in gevaar zijn! Dit is nogal onhandig als je als nieuwe juf les moet geven aan groep 6. Een aantal leerlingen ontdekt het geheim van Josje en helpt haar smoesjes te verzinnen voor de strenge meester Snor zodat zij dieren kan blijven redden. Maar als er een tijgertje verdwijnt uit de dierentuin, moeten Superjuffie en de kinderen samenwerken om dit mysterie op te lossen en grotere problemen te voorkomen. In de avonturen van Superjuffie is het grootste avontuur om op te komen voor jezelf en te leren dat jij er mag zijn.

KOOP HIER JE TICKETS VOOR SMALLFOOT!KOOP HIER JE TICKETS VOOR SUPERJUFFIE!