Jurassic World Marathon

Jurassic World & Jurassic World: Fallen Kingdom

09 juni 16.00u


Hé jij daar, Dinofan... Heb je zin in een marathon? Nog één keer genieten van Jurassic World op ons grote scherm. Na een korte pauze zal de allernieuwste film Jurassic World: Fallen Kingdom starten. Deze bekijk je samen met je vrienden vanuit je comfortabele stoel met een verse bak popcorn!

We starten de marathon om 16.00u. Zo kan je nog eens kennismaken met alle personages en dinosaurussen.

Jurassic World Marathon


"Monster is a relative term. To a canary, a cat is a monster. We're just used to being the cat."

Jurassic World Marathon

Jurassic World

Inmiddels zijn er 22 jaar verstreken sinds de gebeurtenissen uit Jurassic Park. Het eiland Isla Nublar is eindelijk omgebouwd tot een volledig functionerend pretpark genaamd Jurassic World. Owen maakt deel uit van een groep medewerkers die niet alleen werkt in Jurassic World, maar ook op het eiland woont. Samen onderzoeken zij het gedrag van de dinosaurussen. Een aantal onderzoekers experimenteert met de genen van bestaande dinosauriërs, hetgeen resulteert in een levensgevaarlijke dreiging.

Jurassic World: Fallen Kingdom

Vier jaar geleden werd het themapark en luxeresort Jurassic World verwoest door losgebarsten dinosaurussen. Isla Nublar is nu een onbewoond eiland geworden waar de overgebleven dinosaurussen in de jungle aan hun lot overgelaten zijn. Wanneer de slapende vulkaan op het eilandweer actief wordt, dreigen de dinosaurussen opnieuw uit te sterven. Claire zet alles op alles om dit te voorkomen. Ze weet Owen over te halen om samen met haar en een team van specialisten terug te gaan naar Isla Nublar om te proberen de dinosaurussen te redden.