Ladies' Night

Een leuke première, leuke stands, toffe prijzen én jij en je vriendinnen... Da's onze Ladies Night!

In November probeert Soof het van de zonnige kant te bekijken!
Ladies' Night

30-11-2016

Ladies´ Night: Soof 2

Ontvangst vanaf 19.00 uur - Film start om 20.00 uur

Na een flinke dosis relatietherapie lijkt de koek voor Soof en Kasper echt op. Het hoge woord komt eruit: ze gaan uit elkaar. Althans, dat wil Kasper. Soof probeert het van de zonnige kant te bekijken, maar is de controle over haar toch al chaotische leven volledig kwijt. De Kooksoof inspireert niet meer, de kinderen lijken vooral bezig met hun tienersores en Kasper slaat te snel een veel te jong en slank ding aan de haak. Soof herpakt zich na een ontmoeting met Jim Cole, maar hun timing blijkt zoals altijd net verkeerd. Dan ontmoet ze de knappe chef-kok en ‘foodie’ Bauke. Hij blijkt een ware goochelaar in de keuken en belangrijker; hij ziet Soof zoals ze is. Als de sexy, grappige en mooie Soof en niet als een chaotische, werkende moeder. Maar of hij uiteindelijk de oplossing voor Soofs huwelijksproblemen is?

Koop hier alvast je tickets!

Ladies' Night
Ladies' Night

21-12-2016

Ladies´ Night: Onze Jongens

Ontvangst vanaf 19.00 uur - Film start om 20.00 uur

In de nieuwe bioscoopfilm Onze Jongens speelt Jim Bakkum de rol van Jorrit. Wanneer hij na jarenlange afwezigheid terugkomt in Nederland wacht hem daar niet veel moois. Zijn ex-vrouw wil hem nog steeds niet zien en zijn 8-jarige zoontje is vooral teleurgesteld in zijn vader. Bij het bouwbedrijf van vriend Bas gaan de zaken ook slecht. Tot de mannen een gat in de markt ontdekken. Niet zozeer het klusvermogen, maar de gespierde lichamen zijn een hit bij de vrouwelijke klanten. Samen met drie andere collega’s gooien Jorrit en Bas het roer om. Ze stoppen met klussen en beginnen met strippen. De opdrachten zijn niet aan te slepen en bouwbedrijf ‘Onze Jongens’ lijkt gered. Maar hoe zal de privé-omgeving reageren op deze bijzondere carrièremove?

Koop hier alvast je tickets!


08-02-2017

Ladies´ Night Deluxe: Fifty Shades Darker

Ontvangst vanaf 18.00 uur - Film start om 19.30 uur

Jamie Dornan en Dakota Johnson zijn terug als Christian Grey en Anastasia Steele in de nieuwe spraakmakende film Fifty Shades Darker, gebaseerd op het tweede boek (Vijftig Tinten Donkerder) van de bestselling boekenreeks van E L James.

Terwijl Christian worstelt met zijn innerlijke demonen, moet Anastasia de woede en jaloezie van vrouwen die aan haar vooraf gingen confronteren.


Koop hier alvast je tickets!

Ladies' Night