Marathon: Star Wars 7+8+9

Zaterdag 21 december

Marathon: Star Wars 7 + 8 + 9

Ontvangst: 13u30 - Start Marathon: 14u30

Marathon: Star Wars 7+8+9

Reis naar sterrenstelsels hier ver vandaan tijdens deze Star Wars marathon!

Op zaterdag 21 december verwent Euroscoop Maasmechelen alle Star Wars fans met een marathon van de laatste drie films. The Force Awakens zet de toon in om 14u30, gevolgd door The Last Jedi om 17u00. De allernieuwste film: The Rise Of Skywalker zal starten om 20u00 in 3D.

De oude en nieuwe garde acteurs komen samen voor de laatste film in de Skywalker-saga. Zo was het voor de makers onmogelijk om het verhaal goed af te sluiten zonder Carrie Fisher in de rol van Leia. Met toestemming en steun van haar dochter Billie hebben ze ervoor gezorgd dat Carrie de rol van Leia kan behouden in The Rise of Skywalker. Dit doen ze door nog niet eerder vertoond beeldmateriaal te gebruiken dat was opgenomen voor Episode VII.

Wil jij een avond vol avontuur in sterrenstelsels hier ver vandaan beleven? Koop dan snel je tickets voor onze Star Wars Marathon!

14u30: Star Wars Episode 7: The Force Awakens 2D

Wanneer Kylo Ren en de sinistere First Order uit de as van het Keizerrijk herrijzen, is Luke Skywalker vermist terwijl het sterrenstelsel hem het hardst nodig heeft. Het is aan Rey, een wrakverzamelaar uit de woestijn, en Finn, een voormalig Stormtrooper, om de krachten te bundelen met Han Solo en Chewbacca in een wanhopige zoektocht naar de enige hoop om vrede te brengen in het sterrenstelsel.

17u00: Star Wars Episode 8: The Last Jedi 2D

Terwijl ze haar eerste stappen heeft gezet in een grote wereld, gaat Rey verder op haar epische reis met Finn, Poe en Luke Skywalker in het volgende hoofdstuk van de saga. Rey gaat in de leer bij Luke Skywalker op Ahch-To. Luke moet ondertussen afrekenen met een geloofscrisis. Ondertussen bereidt het verzet zich voor op de komende strijd met The First Order en brengt ze naar nieuwe plaatsen in het sterrenstelsel, waaronder een casinostad waar de bovenklasse zich bevindt.

20u00: Star Wars Episode 9: The Rise Of Skywalker 3D

Een jaar na de gebeurtenissen uit "The Last Jedi" nemen de overgeblevene van de "Resistance" het nogmaals op tegen "The First Order", terwijl ze ook nog afrekenen met hun eigen verleden en innerlijke onrust. Ondertussen bereikt het eeuwenoude conflict tussen de Jedi en de Sith zijn climax, wat de Skywalker saga tot een einde dreigt te brengen.