60Plus

Iedere vrijdag

Onthaal: 13u30
Film: 14u30

Elke vrijdag* verwelkomt het Euroscoop-team alle 60-plussers voor een ontspannende 60Plus voorstelling. Jullie zijn van harte welkom vanaf 13u30 en tijdens de pauze verwent ons team jullie met een kopje koffie of thee. Natuurlijk hoort daar ook iets lekkers bij!

Wij bieden jullie een gezellige vrijdagmiddag, een gelegenheid om nog eens bij te kletsen en bovendien selecteren wij voor jullie een bijpassende film. Dit allemaal voor een prijs van slechts € 5,50 per bezoeker

*voorstellingen die plaatsvinden tijdens schoolvakanties of feestdagen worden mogelijks geannuleerd.


Indien u met een groep wil komen, graag even reserveren op het nummer 089/77 85 90

ONTDEK DE FILMS VAN ONZE 60PLUS

60Plus

Vrijdag 11 oktober

The Goldfinch

Een jongen uit New York wordt door een rijke familie opgenomen nadat zijn moeder is omgekomen bij een bomaanslag op het Metropolitan Museum of Art.

In paniek steelt hij 'Het puttertje', een schilderij dat hem uiteindelijk in een wereld van misdaad brengt.

KOOP HIER JE TICKETS!
60Plus

Vrijdag 18 oktober

Pavarotti

Een muzikaal spektakel over het leven van wereldberoemde tenor Pavarotti.

Pavarotti werd in 1935 in Italië geboren en stierf in 2007 aan kanker. Hij begon zijn professionele loopbaan als tenor in 1961 in Italië en gaf zijn laatste optreden op de Olympische Winterspelen van 2006 in Turijn.

KOOP HIER JE TICKETS!
60Plus

Vrijdag 25 oktober

Torpedo

De allernieuwste Vlaamse topper!

1943. Een bende keiharde Vlaamse rebellen krijgt een geheime missie: met een gekaapte Duitse U-Boot van Congo naar de Verenigde Staten varen, met aan boord een cargo die de uitkomst van de oorlog kan bepalen.

KOOP HIER JE TICKETS!
60Plus

Vrijdag 8 november

Tolkien

Het biografische verhaal over de schrijver van 's werelds meest geliefde fictieve wereld Middle Earth, J.R.R. Tolkien.

Deze film onderzoekt de vormende jaren van de verweesde auteur wanneer hij vriendschap, liefde en artistieke inspiratie vindt tussen een groep buitenstaanders op school.

KOOP HIER JE TICKETS!
60Plus

Vrijdag 15 november

De Buurtpolitie

De Buurtpolitie onderzoekt een plofkraak op een geldautomaat.

Het onderzoek leidt hen naar een circus dat net zijn tenten heeft opgezet. Maar wat is de link tussen het circus en de plofkraak? En waarom gebeuren er zoveel vreemde dingen sinds het circus zijn intrede heeft gemaakt? De agenten zetten alles op alles om het mysterie op te lossen.

KOOP HIER JE TICKETS!
60Plus

Vrijdag 22 november

The Good Liar

Meesteroplichter Roy Courtnay kan zijn geluk niet op wanneer hij de welvarende weduwe Betty McLeish online ontmoet.

Wanneer Betty haar huis en leven met hem deelt, betrapt Roy zichzelf erop dat hij om haar geeft. Een01011simpele zwendel verandert daarmee in de meest verraderlijke klus van zijn leven.

KOOP HIER JE TICKETS!
60Plus

Vrijdag 29 november

Le Mans 66

De film vertelt het legendarische duel tussen Ford en Ferrari tijdens de 24 Uren van Le Mans in de sixties.

Matt Damon speelt tuner Carroll Shelby, Christian Bale de piloot Ken Miles.


KOOP HIER JE TICKETS!
60Plus

Vrijdag 6 december

Judy

Nadat Judy Garlands carrière in Amerika op een laag pitje is komen te staan, reist ze in 1968 af naar Londen voor een reeks uitverkochte theatershows.

Hiermee hoopt ze genoeg geld te verdienen om een stabiel leven te kunnen creëren voor haar kinderen die in Amerika zijn achtergebleven. Judy leeft al sinds dat ze een kindster was op medicijnen en drank. Er zijn mensen die van haar proberen te profiteren wanneer zij in de war is en juist simpelweg gelukkig wil zijn met haar gezin en haar eigen keuzes wil maken.

KOOP HIER JE TICKETS!
60Plus

Vrijdag 13 december

Last Christmas

Pechvogel Kate ontmoet een jongen die telkens plotseling opduikt en daarna weer verdwijnt. Tom lijkt te mooi om waar te zijn, en misschien is hij dat ook wel.


KOOP HIER JE TICKETS!