Koop nu je tickets online!

FC De Kampioenen 4: Viva Boma (met castbezoek)

Woensdag 11 december

Vanaf 19u40

Op 11 december komen de Kampioenen hun vierde film voorstellen in Euroscoop Genk. Net zoals de vorige keren zal het ook nu weer één groot feest zijn. Een Kampioenen-viering die je niet mag missen… Wil je er graag bij zijn? Koop dan zeker tijdig je kaartjes, want de plaatsen zijn beperkt.

Naar goede gewoonte maakte Jan Verheyen weer een hilarische komedie, met naast de alom gekende Kampioenen ook onder andere Bab Buelens en Warre Borgmans in sprankelende gastrollen.

In “FC De Kampioenen 4: Viva Boma” stomen Boma en Goedele Ronaldinho klaar om de nieuwe PDG van ‘Boma Vleesindustrie NV’ te worden. Maar Ronaldinho’s hart ligt meer bij het voetbal en bij Niki, zijn nieuwe vlam.Terwijl De Kampioenen een promotiestunt voorbereiden om de ‘Viva Boma’ worst te lanceren tijdens Aalst Carnaval, zien hun eeuwige vijanden Fernand en DDT hun kans schoon om de Kampioenen voorgoed uit te schakelen.Een historische krachtmeting volgt. Familiebanden worden op de proef gesteld. Vriendschap en verraad spelen hun rol, net als de Voil Jeannetten. En natuurlijk mag een gezonde portie topsport niet ontbreken…