André Rieu: 70 Years Young

André Rieu

70 Years Young


Zaterdag 18 januari 2020, ontvangst: 18u00 - Film: 19u00

Zondag 19 januari 2020, ontvangst: 14u00 - Film: 15u00

André Rieu: 70 Years Young


70 Years Young is het ultieme concert van André Rieu met muzikale hoogtepunten die de maestro zelf heeft geselecteerd uit zijn luisterrijke carrière tot nu toe. Deze unieke feestelijke voorstelling voert u mee op een ongelofelijke reis rond de wereld naar de schitterendste concertlocaties van André Rieu, waaronder het Weense Schönbrunn, Radio City Music Hall in New York en het Kroningsconcert in Amsterdam.Als onderdeel van de viering haalt André samen met bioscooppresentatrice Charlotte Hawkins herinneringen op aan zijn leven, de liefde en de muziek, terwijl hij zijn bioscooppubliek meeneemt op een exclusieve rondleiding door zijn landhuis in Maastricht.

Breng uw vrienden mee en start samen het nieuwe jaar in stijl, comfortabel in de bioscoop, met de betoverende muziek van de jarige job – de koning van de wals!

André Rieu: 70 Years Young

Koop snel je tickets!

Geniet, na een welkomstdrankje, in onze bioscoopzalen van dit waanzinnig concert! Kies snel een datum en laat je helemaal meeslepen tijdens de prachtige voorstelling. U bent welkom vanaf één uur voor het begin van de voorstelling.