Met Pathé Unlimited naar Euroscoop

Met Pathé Unlimited naar Euroscoop

Wil jij Unlimited genieten van film bij Euroscoop Amsterdam-Noord? Dat kan!

Word vandaag nog abonnee. Je krijgt dan ook tot 25% korting op je snacks & drinken!

Word nu abonnee
Heb je al een Pathé Unlimited abonnement, let dan even op, want omdat Euroscoop en Pathé een andere kassasysteem hebben, werkt reserveren net een beetje anders.
  • Unlimited tickets zijn alleen telefonisch te reserveren via 020-2103990. Dit telefoonnummer is 7 dagen per week bereikbaar van 10:00 uur tot 21:00 uur. Bel minstens een half uur van te voren.
  • Je ontvangt een reserveringsnummer waarmee je aan de kassa je ticket(s) vanaf een kwartier van te voren kunt ophalen (na het tonen van je Unlimited pas). In verband met de huidige maatregelen is het niet mogelijk om de film later te betreden dan de aanvangstijd van de film. Kom op tijd. Ben je later, dan mag je helaas niet meer naar binnen. Je kunt jouw tickets dan wel aan de kassa omwisselen voor een andere voorstelling van die dag.
  • Er worden geen Stars toegekend over je aankopen bij Euroscoop. Je ontvangt natuurlijk wel gewoon Stars over je aankopen bij Pathé én maandelijks voor je abonnementsgeld.
  • Je krijgt uiteraard wel gewoon korting op snacks en drinken zoals je gewend bent. Dit gebeurt via een aparte knop op de kassa.