Cinema en Leisure Centrum

Een complete middag of avond uit? Euroscoop Amsterdam-Noord is binnenkort de place-to-be. Naast twaalf moderne en zeer comfortabele bioszalen, vindt je bij ons ook horeca en leisure.Cinema en Leisure Centrum

Sir Winston Fun & Games

Alles wat je maar wenst voor een middag of avond vol plezier & spanning onder één dak bij Sir Winston Fun & Games. Verwacht héél véél plezier en entertainment bij Sir Winston Fun & Games en speel de
populairste nieuwe video games, skill games en arcadespellen.
En niet voor niets geven kinderen en ouders de voorkeur aan verjaardagen bij Sir Winston Fun & Games! Samen met diverse partners hebben we aantrekkelijke deals samengesteld voor alle leeftijden, feestgroottes en budgetten.
Vind de dichtstbijzijnde Sir Winston Fun & Games locatie bij jou in de buurt op de website en kom snel langs!


Cinema en Leisure Centrum

Hollywood Café

Hollywood Café Amsterdam is een bijzondere plek voor een kopje koffie, een cocktail of een hapje eten. Maar stiekem ook heel leuk om gewoon een kijkje te nemen!
In Hollywood Café Amsterdam komen verschillende beroemde taferelen uit bekende films samen op één
plek. Plof neer en lounge als een VIP tussen jouw favoriete Hollywoodsterren terwijl je geniet van typisch Amerikaanse gerechten en heerlijke cocktails!Cinema en Leisure Centrum

GlowGolf Amsterdam-Noord

Ontdek de magische wereld van glow in the dark minigolf, indoor midgetgolf onder fluorescerende black lights. GlowGolf is een superleuke activiteit voor het hele gezin een bedrijfsuitje of vrijgezellenfeest. Glowgolf kan het hele jaar door gespeeld worden. In de winter is het comfortabel warm en in de zomer zorgen de airco's voor een koel rondje golf. Het thema is " Muziek". Je speelt minigolf in een waanzinnig fluorescerend decor en ontdekt de wereld van muziek vanaf de jaren 50 tot het heden! De golfbaan staat vol met fraaie decorstukken en de vele hindernissen dagen je uit om een hole in one te slaan, gaat het jullie lukken?


Cinema en Leisure Centrum

De Beren

Je vind bij ons, nabij het gezellige winkelcentrum Boven 't Y aan het Buikslotermeerplein in Amsterdam-Noord dit gezellige restaurant. Je bent bij de Beren welkom voor een heerlijke lunch, borrel of een uitgebreid diner.

Werken bij De Beren
Wil jij werken bij De Beren Amsterdam-Noord? We zoeken medewerkers bediening, runners, afwassers, koks en meer! Vul ons sollicitatieformulier in, dan nemen we binnenkort contact met je op.