Cinema en Leisure Centrum

Een complete middag of avond uit? Euroscoop Amsterdam-Noord is binnenkort de place-to-be. Naast twaalf moderne en zeer comfortabele bioszalen, vindt je bij ons ook horeca en leisure.

Cinema en Leisure Centrum

Happy Italy

The Happy Formula; Happy Italy is in 2011 gestart en heeft nu 18 vestigingen en meer dan 1.500 medewerkers. Voor 2019 staan er minimaal 4 nieuwe vestigingen van Happy Italy op de planning, waaronder Amsterdam-Noord. Hoe meer happy people, hoe beter. Het succes van Happy Italy zie je niet alleen terug in de cijfers, je leest het vooral af aan de gezichten van de gasten. Hoe blijer zij zijn, hoe succesvoller de formule. Dat is de essentie van Happy Italy: Everything to make you happy. De relaxte, moderne sfeer gecombineerd met een vlotte service draagt bij aan een optimale beleving voor de gasten en maakt Happy Italy de ideale plek voor een snelle lunch of een heerlijk diner met vrienden of familie.

Cinema en Leisure Centrum

GlowGolf Amsterdam-Noord

Glow-in-the-dark minigolf neemt in populariteit toe, ook bij volwassenen. Dat is te verklaren, want het is hier lekker koel in de zomer en behaaglijk warm in de winter. En geen windvlaag houd je van een topscore af, zoals buiten wel het geval is.

Cinema en Leisure Centrum

De Beren

Eind 2019 vind je ons nabij het gezellige winkelcentrum Boven 't Y aan het Buikslotermeerplein in Amsterdam-Noord. Je bent bij ons welkom voor een heerlijke lunch, borrel of een uitgebreid diner.

Werken bij De Beren
Wil jij werken bij De Beren Amsterdam-Noord? We zoeken medewerkers bediening, runners, afwassers, koks en meer! Vul ons sollicitatieformulier in, dan nemen we binnenkort contact met je op.