Bedrijven

Jouw relaties, personeel of klanten in de spotlight zetten? Bij Euroscoop Amsterdam-Noord zit je goed!
Zie je jouw collega's of personeel al als sterren over de rode loper gaan voor filmevent? Wil je jouw jaarplannen of -cijfers op een bijzondere manier onthullen? Wij maken jouw event onvergetelijk. Zoek je naar een intieme, kleine zaal met 120 comfortabele stoelen of juist een grote zaal met 454 stoelen en een podium voor een spreker of optreden? Met 12 zalen van verschillend formaat zit er altijd een passende zaal voor jouw event bij.

Bedrijven
Uw droom, onze werkelijkheid

Onze locatie leent zich uitstekend voor bijvoorbeeld:
* Presentaties
* Besloten filmvoorstellingen
* Recepties
* Relatiegeschenken
* Partnership events

Euroscoop Amsterdam-Noord onderscheidt zich op het gebied van comfort, gastgerichtheid en beeld/geluid. Alles wat er nodig is voor een geslaagd event, is bij ons aanwezig. Naast de aankleding en begeleiding mag natuurlijk de catering niet ontbreken. Samen met onze cateringpartners verzorgen wij uw event tot in de puntjes. Van een borrel met een lekkere bitterbal tot aan een uitgebreid dinerbuffet, werkelijk alles is mogelijk.
Wij denken graag met je mee en zorgen ervoor dat het jouw gasten aan niets ontbreekt.

Euroscoop Amsterdam-Noord is uitstekend bereikbaar door haar ligging vlakbij de ring 10 en op loopafstand van metrostation Noord (lijn 52/de Noord-Zuidlijn). Parkeren is mogelijk in verschillende parkeergarages in de directe omgeving.

(de foto hiernaast is van een zaal in een andere vestiging ter indicatie)

Bedrijven
Relatiegeschenken

Op zoek naar een origineel eindejaarsgeschenk voor het personeel, klanten of zakenrelaties? Personaliseer dan onze Euroscoop cadeaubonnen!

Deze cadeaubonnen zijn verkrijgbaar tegen zeer voordelige tarieven en zijn geldig in al onze vestigingen. Ze zijn gedurende het hele jaar verkrijgbaar en hebben doorgaans een geldigheid van 1 jaar. Combineer de cadeaubonnen met een Foodcheque (goed voor een kleine popcorn en een petfles limonade 0,50) voor een complete avond uit.

Bedrijven
Bioscoopreclame op het grote scherm!

Onze bioscoopreclame wordt verzorgd door Cinefox. Adverteren op het filmdoek in de bioscoop heeft niet alleen positieve invloed op de verkoop maar ook op de waarde van een onderneming. De kracht en de impact van de bioscoop en de bijbehorende beleving, maakt het een waardevol medium. Voor meer informatie verwijzen wij je graag door naar:

CineFox
T. (024) 641 33 79
E. info@cinefox.nl
W. www.cinefox.nl