Contact

Pathé Amsterdam-Noord

Adres: Buikslotermeerplein 2003 - 1025 XL Amsterdam

https://www.pathe.nl/bioscoop/amsterdamnoord

Pathé Amsterdam-Noord is bereikbaar. Let op, P1 is gesloten vanwege een covid-19 teststraat. P6 is goed bereikbaar (naast de Jumbo).

Contact

Openbaar Vervoer

Metro 52 (Noord-Zuidlijn) stopt op 200 meter afstand van Euroscoop Amsterdam-Noord.

Je neemt Metro 52 richting Noord en stapt uit bij het eindstation. Nadat je de Metro hebt verlaten, loop je richting “Gare du Nord”. Bij het verlaten van het Metrostation sla je linksaf, en loop je het bruggetje over. Je ziet Euroscoop Amsterdam Noord aan de linkerkant.

Voor actuele OV informatie verwijzen wij je graag naar de
OV-website.

Bereikbaarheid van Pathé tijdens herinrichting Waddenwegviaduct.

Gemotoriseerd verkeer wordt omgeleid via de Nieuwe Leeuwarderweg, de IJdoornlaan en de Th. Weeversweg. Wijzigingen voor het openbaar vervoer zijn beperkt. Kijkt u voor de actuele situatie op 9292ov.nl. Tijdens de werkzaamheden er altijd een doorgang voor voetgangers en fietsers tussen metrostation Noord en winkelcentrum Boven 't Y.


Met de Auto

Vanuit Diemen:
Neem op de A10 vanuit Durgerdam / Schellingwoude en volg de S115 tot aan het Buikslotermeerplein.

Vanuit Koog aan de Zaan / Zaandam:
Vanaf de A8 neemt u de A10 richting Nieuw Leeuwarderweg (S116). Neem afrit 16 en neem vervolgens de IJdoornlaan tot aan het Buikslotermeerplein.

Vanuit Purmerend:
Neem de Churchillaan en Gorslaan naar de Jaagweg / N235 richting Amsterdam-Noord.

Vanuit Amsterdam Centrum:
Rijd richting de Prins Hendrikkade, neem de s100 en s116 naar Buikslotermeerdijk en vervolg uw weg naar het Buikslotermeerplein.

Parkeren

Parkeren kunt u doen in de omliggende parkeergarages en de P&R. Graag recht u naar onderstaande websites voor details en tarieven:

P5 De Opgang

Bomengarage Amsterdam Noord

P&R Amsterdam Noord

Let op! De gemeente is bezig met de herstructurering van het gebied rondom Pathé. Parkeer plekken zijn er voldoende in de omgeving. Advies: Kom op tijd.