Penoza met exclusieve castvisit

Op maandag 25 november opent Euroscoop Amsterdam-Noord haar deuren. Op deze feestelijke dag, zie je exclusief bij Euroscoop Amsterdam-Noord een voorvertoning van Penoza, the final chapter. En dat niet alleen; een deel van de Penoza cast is onze special guest op de openingsavond van Euroscoop Amsterdam-Noord.

De hoofdcast van Penoza is op deze feestelijke avond te gast bij Euroscoop Amsterdam-Noord. De hoofdrolspelers zullen in de filmzaal aanwezig zijn voor een Q&A. Dit is jouw kans om de cast live te zien en om als één van de eerste van deze Penoza film te genieten. Uiteraard trakteren wij op een lekker hapje en drankje.

De Zwarte Weduwe is niet dood… Drugskoningin Carmen van Walraven zit ondergedoken in Canada en leidt daar een anoniem leven. Ze houdt zich overal buiten, totdat er op een avond een collega lastiggevallen wordt en Carmen niet anders kan dan haar te hulp schieten. Uit zelfverdediging vermoordt ze de dader, wordt opgepakt en uitgeleverd aan Nederland.

Terwijl haar kinderen in shock zijn dat hun moeder nog leeft, zijn er ook wat mensen die nog een rekening met Carmen hebben openstaan. Iedereen wordt weer meegesleurd in een emotionele rollercoaster waarbij de problemen zich in rap tempo opstapelen. Carmen zal nu definitief moeten afrekenen met haar verleden om haar familie te redden.