Buurman & Buurman


Buurman & Buurman

Zondag 17 november

vanaf 13u00 ontvangst, start film om 14u00



UkkepukbiosUkkepukbios

Op dit event worden foto- en video-opnames gemaakt. Wanneer je tickets koopt, ga je ermee akkoord dat deze beelden door Euroscoop Tilburg gebruikt kunnen worden.

De Ukkepuk Bios is speciaal voor de allerkleinsten. Het licht gaat niet uit maar wordt gedimd en het geluid staat wat zachter. Zo kunt u uw kleintje laten wennen aan de bioscoop.


Programma 17 november:

De klunzige buurmannen zijn terug in hun film Buurman & Buurman: Experimenteren er op los! Niets is te gek voor deze heren en gaan daarom allerlei uitdagingen aan. Zo proberen Buurman & Buurman op een hilarische manier pannenkoeken te bakken, proberen ze de appeldief te vangen door de appelbomen te beveiligen en experimenteren ze zelfs met een zelfgemaakte vliegmachine! En tsja.., waarom zou je naar een autowasstraat gaan wanneer je er ook zelf eentje kunt bouwen? De auto wordt er alleen wel een stukje viezer door… Al met al valt het experimenteren niet mee voor de buurmannen, waardoor ook dit keer het één en ander in de soep loopt… Het wordt een avontuur vol gekke experimenten met de stemmen van Kees Prins en Siem van Leeuwen. A je to!


KOOP HIER JE TICKETS