Pokemon detective Pikachu

Pokemon detective Pikachu

POKÉMON DETECTIVE PIKACHU

Kun jij ook niet wachten op de eerste live-action film van Pokémon? Dan heeft Euroscoop Tilburg goed nieuws voor jou! Wij organiseren in samenwerking met Pokémon Go Tilburg en omgeving, het evenement voor alle Pokémon liefhebbers! Merchandise kraampjes, een loterij met leuke prijzen, gelegenheid om te ruilen/battlen, kortom er wordt van alles georganiseerd dus hier wil je gewoon bij zijn!

Woensdag 8 mei

Inloop: 19:00 Start film: 20:00/ 20u15

In de film Pokémon Detective Pikachu vertolkt Ryan Reynolds de hoofdrol Pikachu, het iconische gezicht van het Pokémon fenomeen. Je krijgt Pikachu te zien zoals je hem nog nooit gezien hebt, namelijk als Detective Pikachu, een Pokémon als geen ander. De film toont een breed scala aan geliefde Pokémon karakters, ieder met zijn eigen krachten en karaktereigenschappen.

Het verhaal begint wanneer top privé detective Harry Goodman mysterieus vermist raakt. Zijn vermissing zorgt ervoor dat zijn 21 jarige zoon Tim op zoek gaat naar de reden van zijn verdwijning. In zijn zoektocht krijgt Tim hulp van de voormalige partner van zijn vader: Detective Pikachu, een schattige, hilarische, maar verwarde detective. Als ze erachter komen dat zij het enige mens-Pokemon duo zijn dat elkaar kan verstaan, besluiten Tim en Pikachu samen te werken om het mysterie te ontrafelen. Jagend op aanwijzingen reizen de twee door de straten van Ryme City, een zorgeloze, moderne metropool waar mensen en Pokémon naast elkaar leven in een hyper realistische live-action wereld. Ze komen een enorme diversiteit aan Pokémon tegen en ontdekken een duister plot die de vreedzame balans tussen mens en Pokémon zou kunnen verstoren.


KOOP HIER JE TICKETS (20u15)

Op dit event worden foto- en video-opnames gemaakt. Wanneer je jezelf registreert, ga je ermee akkoord dat deze beelden door Euroscoop Tilburg gebruikt kunnen worden.