Marathon: IT

Marathon: IT

It Chapter Two is vanaf donderdag 5 september te zien bij Euroscoop Tilburg! Ben jij een echte liefhebber en wil je van te voren ook Chapter One bekijken?

Koop dan snel je tickets voor de speciale IT marathon bij Euroscoop Tilburg!It Chapter One

start: 21u00 - 4 september
start: 19:00 - 7 september

1988. 'It' volgt een groep kinderen, beter bekend als de 'Losers club', in het kleine stadje Derry, Maine. Op een dag wordt het stadje geterroriseerd door het bloeddorstigste monster It dat het op de kinderen voorzien heeft. Dit monster, dat de vorm van een clown genaamd Pennywise aanneemt, komt lijnrecht tegenover het groepje kinderen te staan dat er alles aan zal moeten doen om hem te verdrijven.
It Chapter Two

start: 00u01 - 5 september
start: 22:00 - 7 september

27 jaar na de aanvaringen met Pennywise is de 'Loser Club' volwassen. Als ze dan uiteindelijk een telefoontje ontvangen van Mike Hanlon, die ze vertelt dat het moorden opnieuw begonnen is, keren de leden van de club terug naar Derry om het voor een laatste keer op te nemen tegen Pennywise, de moordlustige clown.
KOOP HIER JE TICKETS VOOR 4 SEPTEMBERKOOP HIER JE TICKETS VOOR 7 SEPTEMBER

Op dit event worden foto- en video-opnames gemaakt. Wanneer je tickets koopt, ga je ermee akkoord dat deze beelden door Euroscoop Tilburg gebruikt kunnen worden.