Kids Weekend - 13/04 & 14/04

Kids Weekend

Kids Weekend - 13 & 14 april

Ben jij ook zo'n enorme fan van pretparken en/of circus? Kom dan vooral naar ons waanzinnige KIDS weekend. Waan je in een heus pretpark of voel je even een echte circusartiest. Tijdens het KIDS weekend krijg jij de kans om de films Wonderpark en/of Circus Noël als eerste te zien.

Dus eerst lekker spelen en dan naar een première, een film vol avontuur en plezier!Op dit event worden foto- en video-opnames gemaakt. Wanneer je jezelf registreert, ga je ermee akkoord dat deze beelden door Euroscoop Tilburg gebruikt kunnen worden.
Wonderpark

De fantasievolle June ontdekt een pretpark genaamd Wonderland, dat verborgen zit in het bos. Het park beschikt over leuke glijbanen en pratende dieren. June ontdekt al snel dat het park uit haar eigen fantasie is ontsproten en dat ze de enige hoop is, samen met de dieren, om deze magische plek te redden.

Circus Noël

Karo loopt weg van huis omdat haar ruziënde ouders willen scheiden. Ze reist mee met haar circusvrienden Victor en Tonie van Circus Noël, dat onverwachts mee mag doen aan Cultura Nova, een belangrijk circusfestival. Als er onderweg mysterieuze dingen gebeuren komt hun deelname aan het festival in gevaar en dreigt Karo haar nieuwe circusfamilie te verliezen.