Cinema en Leisure Centrum

Cinema en Leisure Centrum

Welkom bij Euroscoop Cinema en Leisure Centrum
Movies, Food, Fun and More...

We've got it all!

Bij Euroscoop Cinema en Leisure Centrum kun je terecht voor een film, een hapje en drankje, een ontspannend rondje Glowgolf of gamen. Ontdek iedere keer wat nieuws, geen uitje is hetzelfde.

Op maandag is het filmdag. Iedere partner heeft een speciale actie voor slechts € 6,50.
En vergeet ook geen kijkje te nemen bij onze speciale filmdeals, lekker eten in combinatie met een filmticket voor een zeer aantrekkelijke prijs.

Cinema en Leisure Centrum

Bram's Gourmet Frites
De allerbeste service: snel, een glimlach, transparantie, vakmanschap en kwaliteit. Omdat we zo trots zijn, willen we alles laten zien wat we doen bij BRAM’S. Vanaf het hakken, tot aan het serveren; we hebben niets te verbergen, en daar zijn we trots op!

De Beren Schieveste
Naast klassiekers als saté en spareribs, vragen de gasten ook vaker om licht en fris eten. Wij bieden een eigentijdse smaakbeleving. We koken met dagverse producten. Vis als zeebaars en het kwaliteitsvlees geven we een mooie barbecuesmaak op het houtskoolvuur.

Fred and Harry's
Geniet in een laid back sfeertje van instant klassiekers als mac & cheese, Louisiana cajun rice, pastrami en dirty dawgs tot aan zelfgebakken maïsbrood en red velvet cake. Drink hier na een afloop van de film vooral nog even een overheerlijke cocktail.

Glowgolf
Glow in the darkminigolf neemt in populariteit toe, ook bij volwassenen. Dat is te verklaren, want het is hier lekker koel in de zomer en behaaglijk warm in de winter. En geen windvlaag houd je van een topscore af, zoals buiten wel het geval is.

Happy Italy
Altijd verse zelfgemaakte pasta, panini en pizza die bezoekers in ons grote, sfeervolle restaurant kunnen eten. Tijdens de maaltijd ervaren de gasten service en comfort en zien dat het eten snel op tafel verschijnt.

Mr. Chow Asian Streetfood
Mr. Chow is geen Chinees restaurant, wij maken Asian Streetfood. Daarom kun je bij ons naast woks, finger food en specials ook huisgemaakte ijsthee bestellen. Bij ons kun je het zo duur of goedkoop maken als je zelf wilt.

Sir Winston Fun & Games
Sir Winston Fun & Games is een Family Entertainment Center. Een plek om samen te komen voor jong en oud en vooral veel plezier te maken. Sir Winston Fun & Games staat vol spannende nieuwe en klassieke spelletjes en leuke behendigheidspellen.

Cinema en Leisure Centrum

MAANDAG = FILMDAG
Een voordelige dag met leuke aanbiedingen bij iedere partner

Cinema en Leisure Centrum