Marathon: IT

Marathon: IT

It Chapter Two is vanaf donderdag 5 september te zien bij Euroscoop Schiedam!

Ben jij een echte IT/Stephen King liefhebber en wil je deze nieuwe IT-film als eerste zien... kom dan naar de IT-Marathon op woensdag 4 september. Refresh je geheugen met IT: Chapter One en zie precies om middernacht (nacht van woensdag op donderdag) IT: Chapter Two 2. Komt een doordeweekse dag niet goed uit of ben je een echte fan, kom dan (ook) naar de IT-Marathon op zaterdag 7 september.

It Chapter One
start: 21u00 - 4 september
start: 19u00 - 7 september

1988. 'It' volgt een groep kinderen, beter bekend als de 'Losers club', in het kleine stadje Derry, Maine. Op een dag wordt het stadje geterroriseerd door het bloeddorstigste monster It dat het op de kinderen voorzien heeft. Dit monster, dat de vorm van een clown genaamd Pennywise aanneemt, komt lijnrecht tegenover het groepje kinderen te staan dat er alles aan zal moeten doen om hem te verdrijven.

It Chapter Two
start: 00u01 - 4 september
start: 22u00 - 7 september

27 jaar na de aanvaringen met Pennywise is de 'Loser Club' volwassen. Als ze dan uiteindelijk een telefoontje ontvangen van Mike Hanlon, die ze vertelt dat het moorden opnieuw begonnen is, keren de leden van de club terug naar Derry om het voor een laatste keer op te nemen tegen Pennywise, de moordlustige clown.