Ladies Night

Dames, begin alvast je vriendinnen, moeder, zus, tante, ... te verzamelen want er staat weer een gezellig avondje uit op het programma!

Ladies Night

Ladies Night
Op woensdag 29 januari staat een uur voor aanvang van de film klaar om jullie te ontvangen met een welkomstdrankje. Dan krijgen jullie de tijd om gezellig bij te kletsen in onze foyer. Vergeet ook zeker niet een kijkje te nemen bij het aanbod van onze lokale standhouders!

Voorafgaand aan de film verwachten we jullie in de zaal en starten we onze loterij. Misschien ben jij wel de winnaar van één van onze leuke prijzen! Niet getreurd als je niks wint, niemand vertrekt met lege handen. Na afloop van de film krijgt iedereen nog een leuke goodiebag mee naar huis!
Koop hier je tickets voor 19.30 uurKoop hier je tickets voor 19.45 uurKoop hier je tickets voor 20.00 uurKoop hier je tickets voor 20.15 uurKoop hier je tickets voor 20.30 uur
Voor onze Ladies’ Night selecteren wij steeds een romantische, grappige of spannende voorpremière. Deze keer is dat Onze Jongens in Miami.

In Onze jongens in Miami is Jorrit (Jim Bakkum) weer single en gaat hij samen met Bas (Martijn Fischer) een stripclub openen in Miami. Uiteraard vliegt ook Thijs (Juvat Westendorp) naar Miami samen met nieuwe stripper en collega-bouwvakker Boris (Malik Mohammed). Ze moeten flink aan de bak want de club blijkt een enorme bouwval en de mannen komen er al snel achter dat ze te maken hebben met stevige concurrentie.