Ladies Night

We kijken er ontzettend naar uit om jullie weer te mogen ontvangen voor de Ladies Night. Het belooft weer een mooie avond te worden; als eerste genieten van deze hilarische film, een hapje en een drankje in de zaal en uiteraard de Goodiebag!

Ladies Night
Ladies Night

Op maandag 3 augustus, dinsdag 4 augustus en woensdag 5 augustus staat er een gezellige Ladies Night op het programma. Iedere Lady krijgt van ons een lekker hapje en drankje, er is kans op leuke prijzen en je krijgt een goodiebag. En natuurlijk het meest belangrijke; een waanzinnige voorpremière. Kom genieten van Alles is zoals het zou moeten zijn.

Alles is zoals het zou moeten zijn
Meteen na de geboorte van hun eerste kind biecht Iris' vriend Pieter op dat hij dit kind nooit heeft gewild en binnenkort met zijn nieuwe liefde naar Afrika vertrekt. Zich woedend wentelend in zelfmedelijden en alcohol komen Iris' prille moederschap, haar baan in de televisiewereld en haar sociale leven ernstig in de verdrukking. Iris wil niets liever dan dat Pieter terug komt. Samen met haar twee beste vriendinnen (en een ongrijpbare hondenuitlater) krijgt Iris in het jaar dat volgt haar leven weer op de rails en vindt ze ware liefde, maar niet voor ze heeft afgerekend met haar overspelige ex, een valse collega en een onwillige hond.


Ladies Night met aanpassingen
Maar wel iets anders dan jullie gewend zijn. Rekening houdend met de RIVM richtlijnen zal de Ladies Night verspreid zijn over drie avonden, zodat het rustiger is en we jullie op een veilige manier kunnen ontvangen. Omdat we er zeker van willen zijn dat iedereen zich veilig voelt en afstand van elkaar kan houden, zullen er bijvoorbeeld geen marktkraampjes zijn.

Dinsdag 4 augustus 19.30 uurDinsdag 4 augustus 20.00 uurWoensdag 5 augustus 19.30 uur Woensdag 5 augustus 20.00 uur