BFF: Best Friends Night Out

BFF: Best Friends Night Out

Meiden, verzamel je vriendinnen! Er komt een toffe film aan die jullie MOETEN zien. Er bij Euroscoop maken we er uiteraard een hele gezellige avond van! Jullie worden ontvangen met een lekker welkomstdrankje en na afloop van de film krijgen jullie een leuke verrassing.

Vrijdag 21 juni 2019
Ontvangst: vanaf 18.00 uur / Aanvang film: 19.00 uur

De succesvolle film 100% Coco krijgt een vervolg! In 100% Coco New York heeft styletiger Coco bijna zomervakantie. Terwijl haar klasgenoten jaloersmakend vertellen over hun vakantieplannen, kijkt Coco allesbehalve uit naar de zomer met haar moeder en Hulleman op een camping in Nederland. Wat ze nog niet weet is dat ze een zomer vol fashion-avonturen op de New York Fashion School heeft gewonnen, in het hippe en va va vooming New York!
KOOP HIER JE TICKETS
BFF: Best Friends Night Out

Vrijdag 20 september 2019
Ontvangst: vanaf 18.00 uur / Aanvang film: 19.00 uur

Nadat Julia (Djamila) terugkomt uit Amerika voor het nieuwe schooljaar mag ze samen met Nick (Niek Roozen) meedoen aan een grote landelijke muziekwedstrijd: een droom die uitkomt. Maar wanneer Nick onverwacht van school switcht wordt hij helemaal ingepakt door multitalent Babette (Tinne Oltmans), die hem zelfs overtuigt om samen met haar een nummer op te nemen. Om Nick terug te halen én de Battle of the Schools te winnen zit er niks anders op voor Julia en haar Misfit-squad dan samen te werken met hun eeuwige rivalen: de VIP squad!
KOOP HIER JE TICKETS
BFF: Best Friends Night Out