Ukkepuk Bios

Ukkepuk Bios

Ukkepuk Bios: Maya - de Honingsspelen

Zondag 10 februari 2019 vanaf 10.00 uur


Doe mee met de leukste activiteiten bij de Ukkepuk Bios. En natuurlijk kun je genieten van al je insectenvriendjes tijdens de nieuwste Maya de Bij film: De Honingsspelen

Ukkepuk Bios geeft op zondag 10 februari de allerkleinsten de gelegenheid om op een leuke manier kennis te maken met film op het grote doek. Tijdens de voorstelling blijft het licht gedimd aan en staat het geluid op een lager niveau. Iedereen is welkom vanaf 10u00 zodat ze mee kunnen doen aan de verschillende activiteiten.

Om 11.00 uur start de film ''Maya: De Honingsspelen''

Ukkepuk Bios

Maya, het vrolijke en nieuwsgierige bijtje dat heel erg gesteld is op haar vrijheid, haar vriendje Willy en een hele hoop nieuwe insectenvriendjes zetten alles op alles om de eer van hun bijenkorf te verdedigen tijdens de jaarlijkse Honingspelen. Zij moeten het in verschillende proeven opnemen tegen het team van Violet, de leider van Team Tropolis. Als ze de spelen verliezen, moet de korf de volledige honingoogst van dat jaar afstaan aan de grote keizerin van Zoemtropolis. Zal team Maya deze spelen kunnen winnen?

Duur film: 84 minuten