Contact

Euroscoop Amsterdam-Noord

Adres: Buikslotermeerplein 2003 - 1025 XL Amsterdam
Mail: amsterdam@euroscoop.nl

Tel: 020-2103990

klantenservice: klantenservice@euroscoop.nl

Euroscoop Amsterdam-Noord is bereikbaar. Let op, P1 is gesloten vanwege de bouw van een covid-19 teststraat. P6 is wel bereikbaar (naast de Jumbo).

Contact

Openbaar Vervoer

Metro 52 (Noord-Zuidlijn) stopt op 200 meter afstand van Euroscoop Amsterdam-Noord.

Je neemt Metro 52 richting Noord en stapt uit bij het eindstation. Nadat je de Metro hebt verlaten, loop je richting “Gare du Nord”. Bij het verlaten van het Metrostation sla je linksaf, en loop je het bruggetje over. Je ziet Euroscoop Amsterdam Noord aan de linkerkant.

Voor actuele OV informatie verwijzen wij je graag naar de
OV-website.

Bereikbaarheid van Euroscoop tijdens sloop Waddenwegviaduct.

Gemotoriseerd verkeer wordt omgeleid via de Nieuwe Leeuwarderweg, de IJdoornlaan en de Th. Weeversweg. Wijzigingen voor het openbaar vervoer zijn beperkt. Kijkt u voor de actuele situatie op 9292ov.nl. Tijdens de werkzaamheden blijft er altijd een doorgang voor voetgangers en fietsers tussen metrostation Noord en winkelcentrum Boven ’t Y.


Met de Auto

Vanuit Diemen:
Neem op de A10 afrit Durgerdam / Schellingwoude en volg de S115 tot aan het Buikslotermeerplein.

Vanuit Koog aan de Zaan/Zaandam:
Vanaf de A8 neemt u de A10 richting Nieuw Leeuwarderweg (S116). Neem afrit 16 en neem vervolgens de IJdoornlaan tot aan het Buikslotermeerplein.

Vanuit Purmerend:
Neem de Churchillaan en Gorslaan naar de Jaagweg / N235 richting Amsterdam-Noord.

Vanuit Amsterdam Centrum:
Rijd richting de Prins Hendrikkade, neem de s100 en s116 naar Buikslotermeerdijk en vervolg uw weg naar het Buikslotermeerplein.

Parkeren

Parkeren kunt u doen in de omliggende parkeergarages en de P&R. Graag verwijzen wij u naar onderstaande websites voor details en tarieven:

P5 De Opgang

Bomengarage Amsterdam Noord

P&R Amsterdam Noord

Let op! De gemeente is bezig met sloop van het oude bus viaduct en herstructurering van het gebied rondom Euroscoop. Parkeer plekken zijn er voldoende in de omgeving. Advies: Kom op tijd.